Ου μπλέξεις με έξυπνη γυναίκα… @haveatea.gr

 

 

14389013_1801317850148101_909700138_n.jpg

 

Έξυπνη γυναίκα. Πως θα τη βρεις , πως θα την καταλάβεις από την πρώτη κιόλας ματιά , πως θα την κατακτήσεις. Είναι σαγηνευτική , μαγεύει τον καθένα στο πέρασμα της. Ακόμη και άσχημη να είναι , ακόμη κι αν δεν έχει τα απαραίτητα – κατά τη γνώμη του κοινού μέσου άντρα- προσόντα για να σε ελκύσει , θα το κάνει. Γιατί; Γιατί ξέρει! Ξέρει να χρησιμοποιεί κάθε της ατέλεια υπέρ της και κάθε της προτέρημα κατά σου. Ξέρει πως θα στοχεύσει αυτό που θέλει. Και ξέρει και πως θα το κατακτήσει από λεπτό σε λεπτό. Έχει ύφος , τουπέ , το κάτι που θα σε κάνει να την προσέξεις. Αυτό είναι το λάθος τους. Γυρίζουν να την κοιτάξουν. Κι ύστερα; Δεν ξεκολλούν.

Που θα την βρεις; Σίγουρα όχι σε κάποιο μέρος ονομαζόμενο «χώρος για έξυπνες γυναίκες» και τα συναφή. Είναι εκεί που βρίσκονται και όλοι οι υπόλοιποι. Δεν την ρίχνει το να βρίσκεται ανάμεσα στη μάζα. Την ανεβάζει. Πως άλλωστε θα ξεχωρίσει; Πως θα λάμψει στο σκοτάδι; Της αρέσει να περιστρέφεται από ανθρώπους. Να μαθαίνει από αυτούς. Να μαθαίνει σε αυτούς. Να τη βλέπουν όλο και περισσότεροι. Να θυμούνται αυτή την ύπαρξη όσο περισσότεροι γίνεται.

Φορά πάντοτε τα γυαλιά της λίγο πιο κάτω απ’το βλέφαρο της. Έτσι , βλέπει τους πάντες δίχως να τη βλέπουν. Παρατηρεί χωρίς να παρατηρείται. Κρατά πάντοτε στο χέρι της μια μεγάλη τσάντα , τόσο μεγάλη έτσι ώστε να χωρά το αγαπημένο της βιβλίο. Φορά επιδεικτικά έντονα χρώματα στην ένδυση της. Όλα μαύρα κι ένα κόκκινο κραγιόν. Όλα γκρι και μια κόκκινη ζακέτα. Προτιμά το κόκκινο.  Αυτό της φωτιάς. Ταυτίζεται με τη φωτιά , δεν την ακουμπάς μα σε ακουμπάει. Την θαυμάζεις , μα δε μπορείς να την αγγίξεις. Τόσο ελκυστική και όμορφη μα τόσο τρομακτική και επίπονη. Ανάβει και σβήνει , όποτε εκείνη το θελήσει. Αν προσπαθήσεις να τη σβήσεις , θα ανάβει όλο και πιο πολύ. Έχει προσάναμμα το μυαλό της , κι αυτό αγαπητέ δεν εξαφανίζεται με τίποτα.

Όπως είναι λογικό και προβλέψιμο μια έξυπνη γυναίκα έλκεται καθαρά και μόνο από έξυπνους άνδρες. Είναι η φυσική πορεία της εξέλιξης της. Οι συζητήσεις μαζί της δεν αφορούν τους φίλους σας , τις πρώην σου ή το που θα κανονίσετε να περάσετε το βράδυ σας αύριο. Μαζί της θα μιλήσεις για την ζωή σου , το μέλλον σου , τις νυν σου και το πόσο και πως αυτές θα σε αντιπροσωπεύουν. Θα κανονίζεις σε ποια χώρα του πλανήτη θα περάσετε τους υπόλοιπους μήνες. Η κουβέντα μαζί της είναι πολύ πιο πάνω απ’τα standards σου. Απαιτεί να ‘σαι σοφός μα και ονειροπόλος , σύμβουλος ζωής μα και φιλελεύθερος , τυπικός μα πρωτοπόρος , εκδηλωτικός μα και ρεαλιστής. Θέλει έναν άνδρα πιο έξυπνο από εκείνη. Θέλει έναν άνδρα λίγο πιο άνδρα από εκείνη.

 

#womensday

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ου μπλέξεις με έξυπνη γυναίκα… @haveatea.gr

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s