Αγαπημένοι μου φίλοι… @haveatea.gr

 

logotelikoaspro

 

f251c94e0856e9dfd6b266ee236c4571

 

Αγαπημένοι μου φίλοι, ευχαριστώ που υπάρχετε. Ακούγεται τόσο γενικό μα τόσο ειδικό στο δικό μου το μυαλό. Είναι κάποιες στιγμές που συνειδητοποιείς πως κάποιοι άνθρωποι συμβάλλουν θετικά στην ζωή σου μόνο και μόνο που υπάρχουν. Ένα τηλεφώνημα , ένα χαμόγελο , μια αγκαλιά , μια βόλτα μαζί τους σε αναζωογονεί , σε χαροποιεί και σου γιατρεύει οποιαδήποτε πληγή σου. Ευχαριστώ τον φίλο μου. Ευχαριστώ την φίλη μου. Ευχαριστώ κάθε άτομο στη ζωή μου που προσπαθεί να επαναφέρει το χαμόγελο στα χείλη μου.

Αγαπημένοι μου φίλοι , ήσασταν εκεί για εμένα όταν όλοι οι άλλοι αδιαφορούσαν. Όταν η δειλία στα πρόσωπα δικών μου ανθρώπων τους κυρίευε , εσείς βρισκόσασταν δίπλα και μαζί μου. Όταν όλοι οι άλλοι μου άφησαν το χέρι , εσείς μου το πιάσατε σφιχτότερα. Όταν όλοι οι άλλοι με έσπρωχναν να πέσω , εσείς με κρατούσατε να μην χτυπήσω κι άλλο. Όταν όλοι οι άλλοι έβλεπαν την εικόνα μου , εσείς αντικρίζατε κατάματα τη ψυχή μου. Όταν όλοι πίστευαν πως είμαι άσπλαχνη και άκαρδη , εσείς αγγίζατε δειλά δειλά με τα λόγια και τις πράξεις σας την καρδιά μου φοβούμενοι μην σπάσει.

Αγαπημένοι μου φίλοι, όταν όλοι έπαψαν ή δεν προσπάθησαν καν να πιστέψουν σε εμένα , εσείς ήσασταν εκεί να μου δείχνετε το δρόμο προς την επιτυχία. Όταν όλοι οι άλλοι μου έκλεβαν με τα λόγια τους την ελπίδα και την τόλμη μου , εσείς με τραβούσατε από το χέρι και με παρακινούσατε να συνεχίσω. Όταν όλοι οι άλλοι μου έκλειναν το δρόμο μου , εσείς μου χτίζατε καινούριους. Όταν όλοι οι άλλοι πίστευαν πως τίποτε καλό δε μπορεί να συμβεί , εσείς οι ίδιοι κάνατε τη στιγμή καλή. Ήσασταν εκεί κι αυτό αρκούσε.

Αγαπημένη μου φίλη , όταν οι απογοητεύσεις απ’τους έρωτες μου μού χτυπούσαν την πόρτα , εσύ με αγκάλιαζες και με παρηγορούσες. Όταν η καρδιά μου δεν άντεχε άλλο τις πληγές της κι ήταν έτοιμη να σπάσει , εσύ την γιάτρευες με ένα χαμόγελο σου. Όταν η θλίψη κυρίευε το πρόσωπο μου , εσύ με το γνωστό χιούμορ σου με έκανες να ξεκαρδίζομαι στα γέλια. Έκανες δυο θλιμμένα μάτια να λάμπουν από χαρά κι ευγνωμοσύνη.

Αγαπημένε μου φίλε , όταν η πλειοψηφία των αντρών στη ζωή μου με είχε απογοητεύσει , εσύ πάσχιζες να μου αποδείξεις με οποιοδήποτε τρόπο πως υπάρχουν ακόμη άνδρες που αγαπούν. Όταν τα χέρια τους έμοιαζαν σκληρά και απωθητικά , το δικό σου χέρι που με έπιανε έμοιαζε θησαυρός στα μάτια μου. Όταν οι άλλοι με έκαναν να δακρύζω , εσύ με σκούπιζες και εξίσου με το γνωστό σου χιούμορ με έκανες να λύνομαι στα γέλια. Έκανες δυο άδεια χέρια , να ξεχειλίζουν από αγάπη μόλις σε αγκαλιάζουν.

 

Νάσια

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s