ΓΝΩΣΤΟΙ – ΑΓΝΩΣΤΟΙ

Χωρίςυθ τίτλο.png

CLICK TO LISTEN: Perfect Strangers

 

 

 

Ίσως το χθεσινό ήταν το καταtumblr_o6egg84Fci1u7in4ao1_540.gifλληλότερο βράδυ για να σας εξιστορήσω τις σκέψεις μου. Ξαπλώνω δειλά δειλά στην καρέκλα του μπαλκονιού μου , καθώς με συντροφεύει η αγαπημένη μου κουβέρτα. Κεφάλι ψηλά όπως πάντοτε. Αντικρίζω τα αστέρια , τόσο κοντά μου μα τόσο μακριά μου. Τόσα πολλά και διαφορετικά αστέρια. Φαίνονται τόσο κοντά μου μα απέχουν από το χέρι μου απόσταση απαγορευτική για την σημερινή τεχνολογία. Όσα αστέρια κι αν λένε πως μπορούμε να αντικρίσουμε, εγώ βλέπω μόνο δύο. Δύο ενωμένα αστέρια που βρίσκονται και τα δύο πάνω στην ίδια νοητή ευθεία από την γη προς αυτά, είναι ορατά ως ένα αστέρι με γυμνό μάτι αλλά να διαχωρίζονται σε δύο αστέρια με ένα τηλεσκόπιο.

Έτσι και το δικό μου αστέρι. Φαίνεται να είναι μακριά μου μα εγώ ίσα-ίσα το ακουμπώ με το χέρι μου. Ένα αστέρι που έπεσε στη γη μου τελείως ξαφνικά κι αναπάντεχα. Η πτώση του πήρε μαζί του και την καθιερωμένη ευχή μου για τον ερχομό του έρωτα στη ζωή μου. Και ξάφνου εμφανίστηκε εκείνος. Δυο μάτια αστέρια , μια ψυχή λαμπερή σαν αυτά και χείλη μαγικά. Το αστέρι μου ήρθε για να μείνει. Το αστέρι μου ήρθε για να λάμψει και να ξεχωρίσει.

Ξέρεις , μερικές φορές δεν είναι κι ό,τι καλύτερο να βάζουμε περιθώρια και όρους στη ζωή μας. Χάνεται η μαγεία άπαξ και ζητούμε να ξέρουμε ό,τι συμβαίνει κι ακολουθεί στη ζωή μας. Τα ξαφνικά είναι και τα καλύτερα δεν λένε; Η μαγεία του άγνωστου και του μυστηρίου με συνέπαιρναν ανέκαθεν στο δρόμο τους. Η άγνοια για το τι ακολουθεί αύριο με έβαζε σε εγρήγορση για να ξυπνήσω το επόμενο πρωινό. Η μαγεία του αστεριού μου μού ‘βαλε σκοπό να προσπαθήσω για αυτό , να το ψάξω και να το ανακαλύψω.

Δυο μάτια-αστέρια ξένα προς εμένα. Άγνωστα. Δεν είχα ξαναδεί αυτά τα μάτια. Δεν είχα ξαναδεί τέτοια μάτια! Ξέρεις, τον έρωτα δεν είναι ανάγκη να τον περιμένεις. Δεν είναι καν ανάγκη να τον γνωρίζεις. Έτσι και το πρόσωπο του. Άγνωστος για εμένα. Άντε να είχα ξεκλέψει 2-3 ματιές σε 2-3 φωτογραφίες του. Άντε να του είχα ρίξει καμία κλεφτή ματιά από κοντά. Δεν τον γνώριζα. Δεν ήξερα τι είναι και τι θα είναι δίπλα μου. Ήξερα απλά ότι είναι έρωτας.

060157-black-ink-grunge-stamp-textures-icon-people-things-people-couple-sc44.pngΟ έρωτας λοιπόν απλά εμφανίζεται. Κι άπαξ έλθει τότε ετοιμάσου για μεγάλη καταστροφή. Όμορφη ή άσχημη καταστροφή δεν γνωρίζω. Η διαδρομή όμως είναι αυτή που μετράει και πίστεψε με αξίζει..

Strangers are just love waiting to happen.

e9317387f4657b1296440cff919a1865.gif

tired-girl-thinking-at-her-deskΤea να κάνω; Κάθε ιστορία μας ταυτίζει τους αναγνώστες μας δίχως αμφιβολία. Θέλεις κι εσύ να γίνεις πηγή ταύτισης στο #haveatea;  Στείλε το πρόβλημα σου στο #haveatea : Μήνυμα στο #haveatea και δες το story σου ανώνυμα αναρτημένο στην στήλη “Tea να κάνω;”  . 

 

Η ομάδα του #haveatea είναι εδώ για εσένα κάθε Σάββατο, Κυριακή & Δευτέρα με νέα posts στην οθόνη σου. Το συγκεκριμένο post έγραψε και επεξεργάστηκε η Νάσια Καραμπατσάκη.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s