Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. @haveatea.gr

7abe6a5d185f255cfb1a0a543d2b0ceb.jpg

Η γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή. Εκείνο το γρήγορο πέρασμα από τη ζωή του που του χάραξε μια για πάντα τη ζωή. Εκείνη η γυναίκα που δε μπορεί να ξεχάσει ακόμη τη μορφή, τον αέρα και αποχαυνωμένο ύφος που του έμενε κάθε φορά που την αντίκριζε μπροστά του. Ανάμεσα σε δεκάδες γυναίκες, ήταν εκείνη που του άλλαξε ολόκληρο το κόσμο του. Η γυναίκα σταθμός στη ζωή του. Η γυναίκα προορισμός και τέλος του.

Η γυναίκα αυτή σίγουρα δεν αποτελεί πια μέρος της ζωής του. Είναι αναμφισβήτητο πως ό,τι φεύγει απ’την ζωή μας το εξυψώνουμε στα ουράνια μόλις αντιληφθούμε το κακό που μας προξενεί η φυγή του. Εκείνη η γυναίκα σημάδεψε τη ζωή του όσο πορευόταν πλάι του και συνεχίζει να χαράζει τα σημάδια της και μετά την φυγή της. Δεν μαθαίνει πλέον νέα της παρά μόνο από φίλους, γνωστούς και 2-3 κλεφτές ματιές στις φωτογραφίες που κοινοποιεί.Τροφοδοτείται ολημερίς με την δόση του από εκείνη κι ύστερα το βράδυ μόνος πια την σκέφτεται ώσπου να αποκοιμηθεί.

Ο λόγος που του άλλαξε εκείνη την ζωή δεν είναι ούτε συγκεκριμένος μα ούτε και γενικός. Από το πρώτο της βλέμμα έως και το τελευταίο, εκείνος ένιωσε να αναπηδούν όλα τα σωθικά μέσα του. Στο πρώτο βλέμμα από χαρά & έρωτα και στο τελευταίο από πόνο. Το άρωμα της τον μεθούσε σε κάθε πέρασμα της. Σε κάθε φιλί & αγκαλιά της. Κι εκείνος είχε το προσωπικό του άρωμα που τον έκανε ξεχωριστό και αξέχαστο. Εκείνη η χημεία όμως αυτής της ευωδίας που εξέπεμπε το σώμα της με εκείνο το έντονο αλλά γλυκό άρωμα της ήταν αυτό που την έκανε ασυναγώνιστη.

Όταν μιλά για εκείνη τα μάτια του γυαλίζουν, τα χείλη του χαμογελούν όλο δειλία κι η καρδιά σε κάθε χτύπο της επαναφέρει κι από ένα flashback στο μυαλό του. Η ομορφιά της τον γοήτευε, η εξυπνάδα της τον ακινητοποιούσε και το βλέμμα της τον αποχαύνωνε. Τον έκανε να ερωτευτεί την ψυχή της, να δει μέσα από την εικόνα που προβάλλουν οι άνθρωποι.Αυτό όμως που δεν θα ξεχάσει ποτέ πως του έκανε, είναι πως τον άφησε να την λατρεύει δίχως αντάλλαγμα για πολύ-πολύ καιρό ακόμη…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s