Κάτω απ’τα σκεπάσματα όλα επιτρέπονται.

tumblr_ma9xaojz3e1rdspyso1_500.png

Κάτω από τα σκεπάσματα λοιπόν όλα επιτρέπονται. Το σκοτάδι τα συγχωρεί όλα. Η νύχτα είναι μαθημένη πια σε αυτά. Συγχωρεί κάθε δάκρυ για κάθε άδικο έρωτα. Κάθε παράνομο φιλί. Κάθε παραλογισμό. Κάθε ανήθικη σκέψη. Κάθε σκέψη που ξεφεύγει από τον κόσμο που ζουν όλες οι άλλες. Γιατί κάτω από τα σκεπάσματα επιτρέπονται τα πάντα.

Πολλές φορές σε έχει βρει το βράδυ γεμάτη δάκρυα απ’τα μάτια μέχρι το λαιμό σου. Πολλές φορές δραπέτευσες σε εκείνο το τεράστιο πάπλωμα σου. Κι ακόμη περισσότερες έμπιξες το κλάμα σου σε αυτό. Όλος ο πόνος βρίσκεται στο βουβό κλάμα. Όσο πόνο δεν ένιωσες φωνάζοντας, βρίζοντας, κατηγορώντας τους πάντες γύρω σου το ένιωσες εκείνο το σιωπηλό βράδυ. Η σιωπή γύρω σου, το βουβό σου κλάμα και το σκέπασα σου που κάλυπτε κάθε πλευρά σου σού θύμιζαν και σου ξανά θύμιζαν πόσο μόνη είσαι. Εκείνο και κάθε βράδυ που ακολουθούσε. Μα κάτω απ’τα σκεπάσματα όλα επιτρέπονται. Ακόμη και τα κλάματα για τον πιο τελειωμένο έρωτα, την πιο άδικη φιλία και το πιο μεγάλο τους ψέμα που σε έκανε κομμάτια.

Πολλές φορές σε βρήκε το ξημέρωμα με έναν παράνομο έρωτα αγκαλιά. Με το άκρως ακατάλληλο άνθρωπο την άκρως ακατάλληλη στιγμή. Πολλές φορές τα σκεπάσματα του κάλυψαν κάθε σας σκηνή σε λίγα μόλις μέτρα υφάσματος. Τόσα συναισθήματα και ηδονές κρυμμένες σε ένα μόνο κρεβάτι. Τόσα φιλιά και αγκαλιές, τόσος ρομαντισμός κρυμμένος στην πιο ζεστή μεριά του κρεβατιού. Όσο μόνοι κι αν είστε στο δωμάτιο, στο σπίτι και σε ολόκληρη τη γειτονιά , πιο μόνοι από όσο νιώθετε κάτω απ’τα σκεπάσματα δεν ήσασταν ποτέ. Αποκλειστικά εσύ αποκλειστικά για εκείνον. Μα κάτω απ’τα σκεπάσματα όλα επιτρέπονται. Ακόμη και οι πιο παράνομες αγκαλιές, τα πιο ακατάλληλα φιλιά, οι μεγαλύτερες αμαρτίες.

Όλα επιτρέπονται γιατί τα αφήνεις εσύ να συμβούν. Έχεις την αυτονομία και την ελευθερία να διαπράξεις οτιδήποτε θέλεις στο πιο σκοτεινό μέρος του κρεβατιού σου. Κάτω απ’τα σκεπάσματα σου. Κι εσύ απ’τη πλευρά σου επιλέγεις ένα επιπόλαιο φιλί, μια φιλική ζεστή αγκαλιά, 2-3 κακές σκέψεις ή ένα αξέχαστο σεξ. Είναι χειμώνας κι η θερμοκρασία όλο και χαμηλώνει. Εσύ; Κοιμάσαι δίχως σκεπάσματα;

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s