Όταν οι καρδιές ενωθούν, τα χιλιόμετρα μηδενίζουν.

tumblr_static_filename_640_v2.gif

Μα πως μπορούν λίγα μόλις χιλιόμετρα να έχουν την ικανότητα να χωρίσουν δυο καρδιές; Πόση δύναμη μπορεί να διαθέτει η απόσταση ενάντια σε δυο ανθρώπους που αγάπησαν και αγαπήθηκαν. Σίγουρα πολλή. Καθώς η αγάπη σπάει τα δεσμά που ορίζει κάθε απόσταση, κάθε χρόνος, κάθε όρος και κανόνας μέσα σε αυτή τη ζωή. Είναι η γροθιά που σπάει το τζάμι που χωρίζει έναν έρωτα. Σίγουρα η αγάπη χάνει σε πολλές μάχες με τα χιλιόμετρα, μα το σίγουρο είναι πως τον πόλεμο τελικά τον νικά.

«Περίμενε με να γυρίσω.» , ξεφωνίζει όποιος φεύγει. Μα αναλογίζεται ποτέ πόσο ελπίδα μοιράζει απλόχερα μια τέτοια φράση; Σκέφτεται έστω πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει η ελπίδα; Νομίζουμε πως το να ελπίζεις σε γεμίζει θετικά συναισθήματα, κατακτώντας πράγματα που πάντοτε ήθελες. Τι γίνεται όμως με την απογοήτευση; Τι συμβαίνει όταν η ελπίδα ήταν άσκοπη, ειπώθηκε σε μια στιγμή, αιωρήθηκε για λίγα λεπτά στην ατμόσφαιρα και ξαφνικά χάθηκε; Τότε έρχεται η απογοήτευση στη θέση της. Φέρνοντας για παρέα και τον πόνο σου.

Μα οι καρδιές ό,τι και να συμβεί βρίσκονται εκεί, αντικριστά. Όσα χιλιόμετρα κι αν τις χωρίζουν στέκονται είτε απέναντι είτε δίπλα η μία από την άλλη. Πάντοτε η μία στραμμένη προς την άλλη. Πάντοτε ενωμένες με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο. Πάντα αχώριστες με ένα δεσμό φτιαγμένο από πληθώρα συναισθημάτων, φιλιών και αγκαλιών. Με ένα δεσμό πιο γερό κι από κάθε κακοκαιρία που μπορεί να φέρει η όποια απόσταση. Με διαφορετικό και μη κλίμα η καλοκαιρία της αγάπης τους είναι εκεί να τους θυμίζουν πως πρέπει να κοιτούν τον ήλιο που έρχεται κι όχι την καταιγίδα που πραγματοποιείται.

Έφυγε ο ένας κι άφησε τον άλλο πίσω του; Ανέκαθεν ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλον; Δεν αντίκρισαν ποτέ ο ένας τον άλλον κατάματα; Ό,τι και να λέει το story σας ο έρωτας θα σου υπενθυμίζει πάντα πως σε χτυπά την πιο ξαφνική στιγμή, με τον πιο απρόβλεπτο άνθρωπο, στην ανεπανάληπτη συγκυρία. Και ναι ο έρωτας σου βρίσκεται κάμποσα χιλιόμετρα μακριά. Και ναι είναι εφικτό να είναι ισχυρότερος από έναν έρωτα της διπλανής πόρτας.

Βρίσκεσαι στην στήλη Mentha : Tea είναι αυτό; Το τσάι άγριας μέντας (Mentha) εκπροσωπεί τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη. Σε μικρές δόσεις το τσάι του θεωρείται ηρεμιστικό – κατευναστικό, ενώ σε μεγάλες διεγερτικό και ανδρικό αφροδισιακό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s