Θέλοντας να καταλάβω όλο το σώμα σου, πήρα και το μυαλό σου.

3477f303ca92f2325bb5fa0f3bfa1cc9.jpg

Θέλοντας να καταλάβω όλο σου το σώμα, πήρα και το μυαλό σου. Δεν ζητούσα πολλά είναι η αλήθεια. Ζητούσα απλά αυτός ο αέρας που νιώθω στο πέρασμα σου κι αυτή η ανάσα που ακούω πριν από κάθε σου λέξη να ζουν και να υπάρχουν για λίγα λεπτά μόνο για εμένα. Ήθελα ο αέρας σου να γίνεται όλο και πιο έντονος εξαιτίας μου. Ήθελα η ανάσα σου να βγαίνει όλο και με περισσότερη δυσκολία απ’τα δυο σου χείλη εξαιτίας μου. Ήθελα το σώμα σου και σώμα μου.

Ήθελα κάτι παραπάνω από αυτές τις δύο κουβέντες που μοιραζόμασταν. Ήθελα κάτι παραπάνω από εκείνο το βλέμμα που μου έριχνες κάθε φορά που με αντίκριζες μπροστά σου. Ήθελα αυτή η εξονυχιστική ανάλυση του κορμιού μου που πραγματοποιούσες με τα μάτια σου να γίνει με τα χείλη και τα χέρια σου. Ήθελα να με ζήσεις. Και πως μπορούσες πια να με ζήσεις αν δεν με άγγιζες; Αν δεν ένιωθες τα κορμιά μας ένα; Αν δεν με κοιτούσες από απόσταση ενός μόλις χιλιοστού κατάματα; Πως θα γινόντουσαν όλα αυτά με ένα απλό και όλο υπονοούμενα χαμόγελο σου;

Δεν ζητούσα κάτι παραπάνω από την πραγματοποίηση ενός απωθημένου που με βασάνιζε για καιρό. Δεν ζητούσα δεσμεύσεις και λόγια του αέρα. Δεν ζητούσα αγάπες και λουλούδια. Κι όχι γιατί δεν επιθυμούσα βαθιά μέσα μου να αγαπήσω και να αγαπηθώ, αλλά γατί ήξερα πως όποια αγάπη δημιουργούνταν μεταξύ μας δεν θα άντεχε το πάθος που θα ακολουθούσε. Ήξερα πως θα υπήρχε ημερομηνία λήξης και δεν ήθελα να ξέρω το τέλος. Το πότε το πως και το γιατί. Ήθελα απλά 2 σώματα να σμίγουν σε μια ζεστή γωνιά του κρεβατιού τους.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s