Σε περίμενα να έρθεις, φέρνοντας την ευτυχία μου μαζί σου.

 

beutiful-dream-hands-hermoso-Favim.com-3783328.png

Σε περίμενα. Με τόση ανυπομονησία. Τόση λαχτάρα για έναν απλό ερχομό. Το είχα ανάγκη να έρθεις. Είχα ανάγκη από λίγη δόση ευτυχίας. Είχα ανάγκη από μια αγκαλιά. Σε είχα ανάγκη. Και εσύ ήρθες. Λοιπόν; Τι μπορώ να κάνω για να σε κρατήσω για πάντα; γράφει η Νάσια Καραμπατσάκη.

Μην παρεξηγείς την λέξη ανάγκη. Το είχα ανάγκη. Το ήλπιζα. Σε χρειαζόμουν στη ζωή μου. Δεν αποσκοπούσα να ικανοποιήσω μια γενική μου ανάγκη. Την ανάγκη γενικά για την αγάπη. Είχα ανάγκη να έρθεις εσύ. Συγκεκριμένα εσύ. Αυτό το χαμόγελο, αυτό το βλέμμα, αυτή η αγκαλιά. Εσένα είχα ανάγκη κι όχι την αγάπη σου. Αυτή απλά θα επούλωνε 2-3 παραπάνω πληγές στο σώμα μου. Εσύ όμως, είσαι αυτό ακριβώς που ήλπιζα να ‘ρθει.

Από την πρώτη μας στιγμή το ήξερα πως είσαι κάτι άλλο, κάτι διαφορετικό από τους γύρω μας. Από το πρώτο σου βλέμμα όλο σιγουριά που μου εκμυστηρεύτηκε πως θα μείνει μαζί μου. Το πρώτο σου χαμόγελο που με άγγιξε όσο δεν με έχει αγγίξει κανένα και το πρώτο σου φιλί που μου ψυθίρισε δειλά δειλά πως θέλεις να είσαι μαζί μου.

Γίνομαι μελό και δεν μ’αρέσω. Συνήθισα βλέπεις να τραγικοποιώ τον λόγο μου μιλώντας κάθε φορά για όσα έχω περάσει και πρόκειται να περάσω. Ούτε εσένα σου αρέσουν τα μελό. Δεν μπορείς να διανοηθείς πως πίσω απ’το πλατύ χαμόγελό μου κρύβεται όσος πόνος νιώθω πως υπάρχει. Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι πως το χαμόγελο αυτό ήρθε με το που αισθάνθηκα τα βήματά σου να με πλησιάζουν. Πως αν κάπου κάποτε με γνώριζες υπό άλλες συνθήκες δεν θα άντεχες ούτε να με πλησιάσεις κοιτώντας με κατάματα. Βλέποντας τι κρύβουν μέσα τους τα μάτια μου.

Κλείνω γιατί σε κούρασα. Δεν σου αρέσουν οι λέξεις, μα οι πράξεις. Κι εμένα από την άλλη μ’αρέσουν πολύ. Και κάθε μικρή λεξούλα που ξεστομίζουν τα χείλη σου για εμένα, είναι μαγική. Να μείνεις. Να μείνεις γιατί ήσουν ό,τι χρειαζόμουν. Να μείνεις γιατί είσαι η γιατρειά μου. Να μείνεις γιατί μαζί σου νιώθω επιτέλους καλά. Να μείνεις γιατί με κάνεις καλά…

Βρίσκεσαι στην στήλη Mentha : Tea είναι αυτό; Το τσάι άγριας μέντας (Mentha) εκπροσωπεί τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη. Σε μικρές δόσεις το τσάι του θεωρείται ηρεμιστικό – κατευναστικό, ενώ σε μεγάλες διεγερτικό και ανδρικό αφροδισιακό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s