Η πρώτη μου φορά.

429cbf4325c7296c3a5616bb337f8b18.jpg

Η πρώτη μου φορά. Η πρώτη φορά που αισθάνθηκα. Η πρώτη φορά που ένιωσα την αγάπη, τον έρωτα, το πάθος να διαπερνά τις κλειστές πόρτες του μέσα μου. Το πρώτο ρίγος που με έπιασε στην μορφή του. Το πρώτο του χάδι και άγγιγμα στο κορμί μου. Η πρώτη φορά που αγάπησα. Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα. Η πρώτη φορά που έκανα έρωτα. Η πρώτη φορά που έκανα σεξ. Η πρώτη φορά που ένιωσα…γράφει η Νάσια.

Η πρώτη φορά δεν είναι μία. Οι πρώτες φορές είναι πολλές. Μια από αυτές είναι η πρώτη φορά που αγάπησες. Που ένιωσες αυτό το υπέρογκο συναίσθημα να σχίζει κάθε πύλη που είχες χτίσει τόσα χρόνια στην καρδιά σου. Που έσπασε κάθε εγωισμό, κάθε ανωτερότητα, κάθε όριο του εαυτού σου. Που ξεκίνησε να σε εξευτελίζει, να σε παραδίδει στα χέρια του άλλου, να σε ρίχνει όλο και πιο κάτω και να σε εξυψώνει όποτε εκείνο επιθυμούσε.

Η πρώτη φορά που ερωτεύτηκες. Η πρώτη φορά που κοίταξες κατάματα τον έρωτα. Η πρώτη φορά που αφέθηκες σε μια αγκαλιά. Η φορά που παραδόθηκες στα φιλιά του. Η στιγμή που χάθηκες στα μάτια του, που περιπλανήθηκες. Η πρώτη φορά που ένιωσες τις πεταλούδες στο στομάχι σου να αναγεννιούνται ξανά και ξανά. Η στιγμή που τα πυροτεχνήματα αναπηδούσαν ξανά και ξανά στον ουρανό της ψυχής σου. Εκείνη ήταν η πρώτη σου γνωριμία με τον έρωτα.

Η πρώτη φορά που έκανες έρωτα κι η πρώτη που έζησες το σεξ. Το πρώτο σας τολμηρό άγγιγμα. Η πρώτη σου εμπειρία με τον άνθρωπο που αποφάσισες να μοιραστείς το κορμί σου. Το πρώτο σας και όλο υπονοούμενα φιλί. Η πρώτη σου ματιά καταθέτοντας όλα τα χαρτιά σου πια, φώναζε το ναι στον ερχομό του. Η πρώτη του ματιά όλο θέληση να σε ανακαλύψει. Η πρώτη του αγκαλιά στην απόγνωση σου. Όλα πρώτα κι επαναλαμβανόμενα. Μα κάθε φορά έμοιαζαν όλο και πιο πρωτόγνωρα.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s