Είμαι εθισμένος… {Tea να κάνω; Story No5}

Ο  ——  υποφέρει μα δεν πολεμά. Δεν πολεμά γιατί δεν μπορεί. Ή γιατί δεν θέλει; Μοιράσου την απορία του μαζί μας…

Την ιστορία επιμελήθηκε η Νάσια Καραμπατσάκη.

 

4df09db4d7dea86debf1ab1eb39f2851.jpg

 

Είμαι 18 χρονών και δεν έχω ξανανιώσει πιο παραδομένος σε καμία κατάσταση της ζωής μου. Δεν έχω ξανά νιώσει ποτέ ηττημένος. Δεν έχω ξανανιώσει να λυγίζω για χάρη μόνο μιας ουσίας. Νιώθω θολωμένος, νιώθω πως βρίσκομαι σε αδιέξοδο. Το μυαλό μου επανέρχεται που και που στην θέση του, βάζοντας με ξανά και ξανά σε λογικές σκέψεις και θεωρίες. Μετά όμως έρχεται εκείνο και μου τα παίρνει όλα. Και τι μου δίνει πίσω; Δεν ξέρω. Πάντως με κάνει να νιώθω καλύτερα.

Από την μία να νιώθω αποτυχημένος, ταπεινομένος αλλά τουλάχιστον να έχω τα λογικά μου καλά. Κι από την άλλη να πετώ στα ουράνια συναισθηματικά αλλά να μην έχω ούτε λίγη δόση λογικής στο κεφάλι μου. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει πραγματικά. Ή μάλλον ξέρω και δεν θέλω να το παραδεχτώ. Είμαι εθισμένος στα ναρκωτικά. Αυτά με καθοδηγούν. Αυτά πράττουν για εμένα. Κι αυτά σκέφτονται για εμένα.

Όλα ξεκινούν από εκεί που ξεκινά κάθε ιστορία με εθισμένα παιδιά. Από το σχολείο. Θες η εφηβεία; Θες οι παρέες; Θες η απόγνωση από συγγενείς και φίλους; Θες κι άλλες δικαιολογίες. Σιγά σιγά οδηγήθηκα σε κάτι που ούτε καν είχα σκεφτεί πως μου αρμόζει. Στην αρχή δεν έδινα καθόλου σημασία. Έλεγα πως θα περάσει, πως είναι μια φάση σαν έναν χωρισμό ή σαν μια απογοήτευση. Που έρχεται, σε χτυπά και φεύγει. Κι όμως δεν ήταν έτσι. Πιο πολύ με έρωτα κι αγάπη έμοιαζε. Σου άφηνε την γλύκα της κι ύστερα έφευγε μακριά σου για 2-3 μέρες. Αφήνοντας σε πίσω να υποφέρεις.

Δεν ξέρω πως να συνεχίσω από εδώ και πέρα. Νιώθω ότι έφτασα σε μια ηλικία που πρέπει πια κάτι να κάνω. Ούτε οι παρέες ούτε η εφηβεία υπάρχει πια. Ίσα ίσα που θα πρέπει να βρω τον δρόμο μου. Πως όμως; Πως θα ξεφύγω από όλα αυτά που με κρατούν πίσω. Από την μία θέλω, καταλαβαίνεις. Αλλά από την άλλη έρχονται κι εκείνες οι στιγμές που τα αφήνω όλα στο έλεος του Θεού. Δεν πάει όμως έτσι. Πρέπει να καταστρέψω από τον εθισμό μου. Σου γράφω ό,τι γράφω και πάω να πετάξω ό,τι υπάρχει στα συρτάρια μου. Θα αλλάξω…ελπίζω…

 

 

#drugs

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s