Μην με χτυπάς.

a22a57119dd4c5d8633e0d519d81091b

Σταμάτα να χτυπάς δίχως λύπηση και πόνο μέσα σου. Δώσε ένα τέλος σε ό,τι με πονά. Πάψε να χτυπάς κάθε μου πληγή ξανά και ξανά, επιβεβαιώνοντας το πόσο με πονά. Μην με χτυπάς άλλο εκεί που πονάω. Άσε με να ζήσω ελεύθερη κι απαλλαγμένη απ’ ότι με βασανίζει. Ή χτύπα με μέχρι να μην αντέχω άλλο πια. Μέχρι να θανατωθεί κάθε εσωτερική μου ίνα και ελεύθερη πια να πετάξει ξέγνοιαστα η ψυχή μου μακριά. Σταμάτα να χτυπάς….γράφει η Νάσια Καραμπατσάκη.

Βρίσκεις πάντοτε τον τρόπο να βρίσκεις όσο καλά κι αν έχω καταφέρει να κρύψω κάθε ανοιχτή πληγή μου. Ξέρεις πως να την πλευρίζεις και όντας ευάλωτη να την οδηγείς στα ύπουλα λημέρια σου. Ξέρεις πως να καταφέρεις να κάνεις δική σου κάθε πληγή μου. Όχι φυσικά να με απαλλάσσεις από αυτήν, αλλά να με εξοντώνεις περισσότερο περιπαίζοντας την. Ξέρεις πως να χτυπάς τους ανθρώπους εκεί που υποφέρουν.

Ξέρεις πως να με πείθεις πως ήρθες με τον ρόλο του καλού. Ξεχνώ όμως πως το να ισχυρίζεσαι πως έχεις ρόλο σε κάνει αυτόματα ηθοποιό. Σε κάνει αυτομάτως να υποκρίνεσαι. Ζεις στο δικό σου θέατρο με παράσταση της βραδιάς και κάθε βραδιάς την δική σου. Με πρωταγωνιστή εσένα και δεύτερους και τρίτους ρόλους όσους έχεις επιλέξει εσύ. Μια ιστορία θύτη και θυμάτων. Μια κακογραμμένη ιστορία μα τόσο ρεαλιστική στην πράξη της.

Ως πότε θα με χτυπάς εκεί που πονώ; Ως πότε θα ψάχνεις αφορμές να με πληγώσεις για άλλη μια φορά; Ως πότε θα αναμένω τρομαγμένη τον γυρισμό σου; Πες μου πότε τελειώνει το παιχνιδάκι σου με εσένα νικητή. Πες το μου κι ας χάσω. Δώσε μου μια ημερομηνία λήξης αυτής της τρέλας και μια ημερομηνία αναγέννησης του εγώ μου. Πάψε να έρχεσαι και να ξανά φεύγεις. Πάψε να αγαπάς και να ξε- αγαπάς. Πάψε να με χτυπάς. Πάψε να με πονάς. Περιέθαλψε με με τον μόνιμο γυρισμό σου ή με την μη ανατρέψιμη αποχώρηση σου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s