Είμαι ο εαυτός μου.

931b4af252790dca3a868768ac73d730.jpg

Να είσαι ο εαυτός σου. Να είσαι εσύ μόνο για εσένα. Μην αφήσεις την ευάλωτη ψυχή σου να παρασυρθεί από τρίτα λόγια. Να είσαι αυτό που επιθυμεί το εγώ σου κι όχι το υπερεγώ των γύρω σου. Να κάνεις πράγματα που γεμίζουν εσένα κι όχι τον κενό εγωισμό τους. Να μείνεις εσύ…γράφει η Νάσια.

Να μιλάς. Να μιλάς και να ακούγεσαι. Να γίνεσαι ρωγμή στα τείχη που έχουν θέσει στα αυτιά τους. Να λες ό,τι νιώθεις. Να εκφράζεις ότι σε εκφράζει. Να μην φοβάσαι το αντίκτυπο της γνώμης σου. Να μην φοβάσαι να ορίσεις την θέση σου. Να υπενθυμίσεις την σημασία σου. Να κάνεις αισθητή την παρουσία σου στο κενό τους δωμάτιο.

Να γελάς. Να γελάς δυνατά και επιδεικτικά. Να δείχνεις πόσο όμορφος είσαι μέσα σου. Να δείχνεις πόσο ευτυχισμένο σε κάνει το γεγονός πως είσαι αυτό που θέλεις. Να μην φοβάσαι να αναδείξεις την ευτυχία σου. Να μην φοβάσαι μην στην πάρουν. Να μην φοβάσαι μήπως τελειώσει. Τίποτα δεν σου παίρνουν, αν δεν το αφήσεις εσύ ελεύθερο.

Να κλαις. Να κλαις γιατί δεν είναι ούτε λόγος να ντραπείς, ούτε λόγος να διστάσεις. Να κλαις γιατί δείχνεις πως αισθάνεσαι. Γιατί δείχνεις πως νιώθεις σε έναν κόσμο σκληρό σαν πέτρα. Να λυγίζεις ανάμεσα σε όλους όσους πασχίζουν να κρατήσουν σταθερό τον εγωισμό τους. Να λυγίζεις γιατί πέφτοντας παίρνεις τη δύναμη που αναζητάς. Φτάνοντας στον πάτο πεισμώνεις και φτάνεις ξάφνου στα ύψη. Να κλαις γιατί το θέλεις.

Να αντιδράς. Να αντιδράς σε ό,τι πάει κόντρα στα θέλω και στα πρέπει σου. Να αντιδράς γιατί δίχως πυγμή η ζωή δεν βγαίνει εύκολα. Να αντιδράς κάθε φορά που παραβιάζουν τις κλειστές πόρτες σου, που ξεπερνούν τα όρια σου, που καταπατούν την περιοχή σου. Να αντιδράς γιατί ο δυνατός άνθρωπος επιβιώνει περισσότερο απ’τον καθένα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s