Οι γυναίκες με σαγηνευτικό βλέμμα… @haveatea.gr

f1c0495997d93275c904ee1b8189d490.jpg

Εκείνες οι γυναίκες που το βλέμμα τους αφήνει χίλια δύο υπονοούμενα, είναι εκείνες οι γυναίκες που θα δυσκολευτείς περισσότερο από ποτέ για να τις ανακαλύψεις. Εκείνες που εκπέμπουν όλο νόημα τον ερωτισμό και την δυναμικότητα τους, είναι εκείνες που δεν θα καταλαβαίνεις πως και τι πράττουν. Είναι εκείνες που υπόσχονται πολλά μα το βλέμμα τους, μα στο τέλος σου δίνουν μόνο όσα εκείνες επιθυμούν…γράφει η Νάσια.

Οι γυναίκες με σαγηνευτικό βλέμμα είναι οι πιο τολμηρές κι οι πιο επίφοβες συνάμα. Είναι τόσο οικείο και φιλικό το περιβάλλον που σου προσφέρουν, μα μόλις τις πλησιάσεις νιώθεις σε δευτερόλεπτα την ψύχρα τους. Τολμηρές γιατί αν το επιθυμούν θα σε πλησιάσουν εκείνες πρώτες, δίνοντας σου ό,τι επιθυμούν αυτές κι όχι ό,τι ζητάς εσύ.

Επίφοβες γιατί μια λανθασμένη σου κίνηση μπορεί να τις διώξει μακριά. Δεν θα πάψουν ποτέ να σαγηνεύουν με το βλέμμα τους. Δεν θα πάψουν ποτέ να τρέφονται βλέποντας σε να παγιδεύεσαι στα δίχτυα τους. Δεν θα πάψουν ποτέ να σου τάζουν κατάματα θησαυρούς και βασιλεία. Δεν θα πάψουν ποτέ να στα παίρνουν όλα πίσω με το πρώτο τους όχι.

Δελεαστικές αγγίζοντας σχεδόν τον πειρασμό. Ερωτικές ακόμη και στον τρόπο που τοποθετούν τα μαλλιά τους πίσω από τα αυτιά τους, κάνοντας τες ακόμη πιο προκλητικές. Αν τους επιτρέψεις να συνειδητοποιήσουν τι σου έχουν κάνει σε λίγα μόλις λεπτά, έχεις υπογράψει την καταδίκη σου. Βάζω το αν γιατί είναι αδύνατον να μην παρέμβουν στην σκέψη σου. Είναι αδύνατον να μην ξεκλέψουν έστω κι ένα μικρό σου βλέμμα, προδίδοντας πόσο κακό σου κάνουν.

Συχνά κατηγοριοποιώ τις γυναίκες σε έξυπνες, σαγηνευτικές, αναντικατάστατες κοκ. Κάθε έξυπνος και συνειδητοποιημένος άνδρας έχει ανακαλύψει πως σε έναν κόσμο που αναμασιέται η κουβέντα πως όλες οι γυναίκες είναι ίδιες, εκείνες διαφέρουν πιο πολύ από ποτέ. Σε έναν κόσμο που όλες εκείνες μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους, είναι ακόμη πιο εύκολο να ξεχωρίσουν οι διαφορετικές. Σε έναν κόσμο που ο έρωτας και το σεξ έχουν γίνει παιχνιδάκια για κάτω των 5 ετών, ήρθε η ώρα να ξεχωρίσουν οι γυναίκες γεννημένες για άλλα παιχνίδια.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s