Κι εγώ θα σου δώσω όση αγάπη δεν πήρα ποτέ μου…

e3fa9c7dea45e4363c879826e723c2f5

Εσύ; Εσύ ήρθες στη ζωή μου την στιγμή ακριβώς που το χρειαζόμουν. Εσύ ήρθες σαν φως μες το σκοτάδι μου και μου απαγόρεψες κατηγορηματικά να ξανά σκοτεινιάσω. Εσύ με φιλοξένησες στην αγκαλιά σου, με παρηγόρησες με τα φιλιά σου και με περιέθαλψες με εκείνα τα γλυκά λογάκια που τόσο πού ήθελα και θέλω να ‘ναι αληθινά. Κι εγώ; Εγώ με τη σειρά μου θα σου δώσω ό,τι πολυτιμότερο έχω. Την αγάπη που κρύβω μέσα μου….γράφει η Νάσια…

Όση αγάπη μου έχει μείνει, θα την εξαντλήσω σε εσένα. Τόση κι άλλη περισσότερη. Κι εγώ; Εγώ θα σου δώσω όση αγάπη μου στερήθηκε. Όση αγάπη πήρα κι όση άφησα να φύγει. Δεν θέλω ίχνος από τις αγάπες τους. Τις κάνω στάχτη για την δική μας φωτιά. Μένω στο μηδέν, τα καταρρίπτω όλα και ξεκινώ μαζί σου απ’την αρχή. Σαν ένας άνθρωπος που δεν αγαπήθηκε ποτέ. Σαν να μην υπήρξα ποτέ.

Δεν με νοιάζει ποιος θα πάρει ή θα δώσει περισσότερο ή λιγότερο. Με νοιάζει μόνο να λάβεις ότι σου αξίζει. Με νοιάζει να κάνω τους ανθρώπους να αντιλαμβάνονται την αξία τους, να την εκτιμούν και να την έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Γιατί η αξία αξίζει να γίνεται ταμπέλα στο κεφάλι. Είναι προνόμιο. Είναι η αξία σου. Η αξία σου σε ένα κόσμο γεμάτο φτηνούς ανθρώπους. Γι’αυτό, γι’ αυτό αξίζεις τόσο.

Ξέρω πως ήρθες ανήξερος για το τι σου επιφυλάσσει η ζωή. Ξέρω πως ήρθες με ελπίδες και όνειρα. Ξέρω πως στον δρόμο σου για την αγάπη, ένα παραπλανητικό στενάκι σε οδήγησε τελικά σε εμένα. Ξέρω γιατί ήρθες και ξέρω και γιατί σε περίμενα. Άλλη αγάπη έψαχνες κι άλλη θα σου δώσουν εδώ. Εδώ η αγάπη είναι ανιδιοτελής, αμοιβαία και δυνατή. Λύσε λοιπόν τον κόμπο του εγωισμού & του φόβου σου απ’το λαιμό σου, πιάσε μου το χέρι και φύγαμε…

Βρίσκεσαι στην στήλη Mentha : Tea είναι αυτό; Το τσάι άγριας μέντας (Mentha) εκπροσωπεί τον έρωτα, το πάθος και την αγάπη. Σε μικρές δόσεις το τσάι του θεωρείται ηρεμιστικό – κατευναστικό, ενώ σε μεγάλες διεγερτικό και ανδρικό αφροδισιακό.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s