Ψάχνοντας τον άνθρωπό μου…

047e9bbb69f3137baec77db1972633e1.jpg

Ψάχνοντας τον άνθρωπο μου μια ζωή. Ψάχνοντας τον να παλεύω με Θεούς και δαίμονες μέσα μου. Ψάχνοντας εκείνον τον ένα μοναδικό άνθρωπο που θα έρθει για να μείνει. Που θα σταθεί δίπλα μου, μπροστά μου, πίσω μου, καλύπτοντας κάθε κενό που μπάζει στη καρδιά μου…γράφει η Νάσια.

Θέλοντας να ζω συντροφικά μεγάλωνα ολοένα και περισσότερο. Πάντοτε αναζητούσα την ανθρώπινη συντροφιά στη ζωή μου. Πάντοτε πάσχιζα να βρω τον άνθρωπο μου. Τον άνθρωπο που θα διώξει κάθε μου αμφιβολία. Τον άνθρωπο που θα αναθεωρήσει κάθε αλήθεια μου. Τον άνθρωπο που θα αλλάξει τη ζωή μου με τον ερχομό του.

Όσα δεινά και να περνώ συνεχίζω να πιστεύω πως εκείνος θα έρθει με τα χέρια ορθάνοιχτα. Θα μ’αγκαλιάσει στοργικά και θα μου ψιθυρίσει όλο σιγουριά πως ήρθε για να μείνει. Πως δεν ήρθε για ψυχαγωγία. Δεν ήρθε για να παίξει και να φύγει. Ήρθα για να παίξει κι είτε χάσει είτε κερδίσει, να συνεχίσει να με συντροφεύει όπως μόνο εκείνος ξέρει.

Η στιγμή που κουράζεσαι. Η στιγμή που μπουχτίζεις στη θέα του άδειου σου κρεβατιού, στην κενή οθόνη του κινητού σου, στα γεμάτα ρουτίνα σαββατοκύριακα σου. Είναι η στιγμή που έχεις την ανάγκη για έναν άνθρωπο δίπλα σου. Την ανάγκη να αγαπήσεις & να αγαπηθείς. Την ανάγκη να δώσεις & να πάρεις.

Κι όταν η ζωή σου έχει παίξει πια ό,τι παιχνίδι επιθυμούσε να σου παίξει, έρχεται η κατάλληλη ώρα για να έρθει εκείνος. Εκείνος ο άνθρωπος που θα μαγέψει την όλο ρουτίνα ζωή σου. Ο άνθρωπος που θα σου χρωματίσει το γκρίζο σκίτσο σου. Ο άνθρωπος που θα λάμψει στο μαύρο φόντο σου. Ο άνθρωπός σου.

4c646646e97f71e7a83b783847b45648.png

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s