Πες μου πως νιώθεις ό,τι νιώθω…

8abbbf436668fcb36badaaac41fb74ad.jpg

Πες μου πως νιώθεις ό,τι νιώθω. Πες μου πως βλέπεις μέσα στα δυο μου μάτια που σε κοιτούν ό,τι βλέπω κι εγώ στα δικά σου. Κι αν δεν θες, αν δεν μπορείς να μου πεις τι αι αν νιώθεις,να..άφησε με μόνο να δω. Να δω μόνη μου τι νιώθεις. Να παλέψω, να προσπαθήσω, να δω τι εννοούν τα δυο σου μάτια που γυαλίζουν κάθε φορά που με αντικρίζουν…γράφει η Νάσια.

Μακάρι να μπορούσα. Μακάρι να έβλεπα καθαρότερα. Μακάρι να μπορούσα να αγγίξω την ψυχή σου, να χρωματιστεί το χέρι μου με τα δικά της χρώματα, να καταλάβω τι έχεις περάσει. Ποιες είναι οι πληγές σου. Τι σε πονά περισσότερο απ’το καθένα. Μακάρι να μπορούσα να τα δω όλα αυτά και με ένα χάδι να επουλώσω όποιο κενό σε βασανίζει εκεί μέσα.

Να μπορούσα να την δέσω όσο πιο σφιχτά μπορώ με επιδέσμους φτιαγμένους από αγάπη και φροντίδα. Να της δίνω που και που 2-3 φιλιά γιατρικά, να περνούν οι πόνοι της ανώδυνα. Μακάρι να μπορούσα. Το εύχομαι με όλη την δύναμη της δικής μου ψυχής. Λιγάκι πιο δυνατής από την δική σου. Λιγάκι πιο αναγκαία στα μάτια της δικής σου.

Ας μπορούσα να ξέρω τι σκέφτεσαι στο άκουσμα του ονόματος μου. Τι νιώθεις κάθε φορά που αγγίζουν τα δυο σου χέρια το σώμα μου. Τι αισθάνεσαι κοιτώντας τα μάτια μου. Αν μπορούσα να τα ξέρω όλα αυτά, δεν θα με έβρισκαν τα βράδια πνιγμένη στις σκέψεις μου. Δεν έψαχνα για απαντήσεις στο ταβάνι που έχω για θέα στο κρεβάτι μου. Δεν θα αναρωτιόμουν ποια θα πρέπει να είναι η επόμενη μου κίνηση για να σε κάνω να μείνεις. Θα ήξερα. Κι αν ήξερα θα έκανα το καλύτερο για εμάς.

4c646646e97f71e7a83b783847b45648

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s