Εκείνη η πράσινη κουκκίδα που πλευρίζει το όνομα σου.

ad1f4ab79887a0643e2faea9db459522.jpg

GreenDot Νιώθοντας γελοία στην εικόνα μου, περιμένω σαστισμένη πάνω από ένα κινητό για δυο χνάρια παρουσίας σου…γράφει η Νάσια.

Ανοίγω ξανά και ξανά το κινητό μήπως δεν πρόσεξα, μήπως δεν πρόλαβα, μήπως μου ξέφυγε ο νους για λίγο από εσένα. Μήπως δεν είδα πως μου έστειλες. Μήπως αφέθηκα.
Μα τι λέω; Πως να φύγει από εσένα κάτι που σου ανήκει; Πως να αποκοπεί; Πως να αποτραβηχτεί κάτι που όλο πείσμα φρόντισες να κολλήσεις πάνω σου; Κανένα μήνυμα και πάλι. Δεν θέλησες, δεν θυμήθηκες, δεν σκέφτηκες να με σκεφτείς. Σκέφτομαι εγώ και για τους δύο έννοια σου.

Ανατρέχω για άλλη μια φορά στην τελευταία μας συνομιλία. Εκείνο το ενεργός πριν κάμποσες ώρες γίνεται μαχαίρι δίκοπο για τη καρδιά μου. Γελάω προ στιγμήν με τη δύναμη που έχουν δυο λεξούλες να μου ρίξουν τη μούρη κατάχαμα στο πάτο. Διαβάζω και ξανά διαβάζω όσα μου πες τελευταία φορά. Ψάχνω να βρω μήπως δεν κατάλαβα, μήπως δεν άκουσα τη φωνή της λογικής σου να μου εξηγεί. Να μου εξηγεί τούτη την απρόσμενη φυγή σου. Τίποτα. Κανένα ίχνος εξηγήσεων.


Χαροπαλεύω μέρα με τη μέρα με εκείνη τη ρημάδα πράσινη κουκκίδα που πλευρίζει το όνομα σου κάθε φορά που αποφασίζεις να μου φτιάξεις λιγάκι την ημέρα με τη παρουσία σου. Παρουσία μες την απουσία σου. Χαμένη στις λέξεις, άφαντος μες το δωμάτιο, να σε νιώθω πιο κοντά μου από ποτέ. Κοιτώ τη φωτογραφία σου σε μικρογραφία δίπλα από κάθε μήνυμα σου. Άλλοτε μπαίνω πιο βαθιά, σε εκείνο το προφίλ που σπάνια πια επισκέπτομαι. Κοιτώ τη φωτογραφία κατάματα έχοντας το κινητό πλάι μου. Κάθισε πλάι μου κι απόψε ψελλίζω μοναχή.


Πόση παράνοια αντέχει πια ο έρωτας; Πόσο παραλογισμό; Πόσο ψέμα; Εγώ αντέχω τα πάντα για χάρη σου μα το Θεό. Μα για χάρη Σου. Όχι για δυο τρεις κλεφτές κουβεντούλες στην οθόνη μου.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s