Αγγίζοντας ό,τι πιο βαθύ μου. | Από τη Νάσια.

207f222d96de29dfa4b021361d46e627.jpg

Άλλο ένα ξημέρωμα με βρίσκει πλάι σου. Για ακόμη ένα βράδυ αφέθηκα στα χέρια σου. Για ακόμη ένα δειλινό αρνήθηκα το μοναχικό και ήσυχο κρεβάτι μου κι ήρθα κοντά σου.

Για ακόμη μία νύχτα φρόντισα να επιλέξω την φασαρία στην απόλυτη ησυχία μου που τόσο με κούρασε. Ξάπλωσα πλάι σου. Τα μάτια μου για άλλη μια φορά πρόδωσαν πόσο το θέλω. Αγγίζοντας απαλά και ήρεμα το κουλουριασμένο κεφάλι μου επουλώνεις στο λεπτό κάθε πληγή μου. Κουρνιάζω όλο στοργή στην αγκαλιά σου. Πιάνοντας με τρυφερά από τη μέση με καλείς να πλησιάσω ολοένα και πιο κοντά σου. Ξεχύνω ολόκληρο το κόσμο μου φιλώντας σε σαν να μην υπάρχει αύριο. Αγγίζεις σιγά και ταπεινά κάθε τείχος του σώματος μου που με κόπο έχτισα για άμυνα. Άμυνα σε έρωτες παράφρονες. Αγάπες άμυαλες. Παραφροσύνες και τρέλες.

Λένε πως η ποίηση είναι λοστός που σπάει κάθε φραγμό της αγάπης. Ποίημα είσαι ολόκληρο και καταφέρνεις να σπάσεις κάθε άμυνα μου. Μπαίνεις σιγά σιγά στο είναι μου. Τρυπώνεις ύπουλα στο εγώ μου. Με πονά αυτή σου η παρόρμηση αλλά μπροστά σε αυτό που ακολουθεί μπορώ και υπομένω. Η ένταση ολοένα και αυξάνεται. Μανιωδώς προσπαθείς να ανακαλύψεις και κάτι παραπάνω. Και κάτι πιο βαθύ.

Θες να τελειώσει όλο αυτό. Θες να με λύσεις από τα δεσμά που με κρατούν, να με απελευθερώσεις. Το νιώθω κι εγώ, τα καταφέρνεις. Ζητάς ξανά και ξανά να σου φωνάζω πόσο το θέλω. Πόσο υποφέρω να απαλλάξω τον εαυτό μου από εμένα. Η στιγμή λαμβάνει εκτάσεις μαγικές. Τα καταφέρνεις. Μπαίνεις με τσαμπουκά για τελευταία φορά μέσα μου, αρπάζεις το εγώ μου και το κάνεις δικό σου. Με σφίγγεις μη σου φύγω για ακόμη μια φορά. Δε φεύγω. Με εξουθένωσες. Εδώ μένω. Με εξόντωσες.

-- Νάσια | Αρχισυντάκτρια & Δημιουργός του Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Νάσια.

CREATOR, DESIGNER, COLUMNIST ON HAVEATEA.GR

 

HAVEATEA MAKES YOU ❤️ YOURSELF:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s