Εμφανίσου για λίγο στην αρχική μου… | Από την Νάσια.

 

 

tumblr_n52fcasua51rt37bqo1_500

Για άλλη μια φορά ανατρέχω στη μονή μου διέξοδο. Όση λογική κι αν μου ‘χει απομείνει, διαλέγω εκείνον τον μικρό παραλογισμό μέσα στη μέρα που θα με συνεπάρει.

Βλέπεις, έτσι -μπορώ-. Έτσι καταφέρνω να έρχομαι σε επαφή μαζί σου. Να σε κοιτώ με τις ώρες δίχως να μοιάζω τραγική, υπερβολική…παράλογη. Μπορώ να σε παρατηρώ και να επιβεβαιώνω στον εαυτό μου ένα προς ένα εκείνα τα μαγικά στοιχεία που μου ‘κλέψαν κάθε πτυχή του νου μου.
Ανατρέχω για άλλη μια φορά στην αρχική μου. Τι λες; Θα σε πετύχω κάπου τυχαία απόψε; Δε θέλω να το κάνω προβλέψιμο. Αδυνατώ να επιδιώξω να σε δω. Καλώ τη μοίρα μου για άλλη μια φορά, να σε φέρει στους δρόμους της τύχης-ατυχίας μου. Δεν με ταλαιπωρείς πολύ. Εμφανίζεσαι ξαφνικά μπροστά μου. Ίσως φταίει που μου ‘γινε συνήθειο πια. Ώρες ώρες αναρωτιέμαι και φαντάζομαι. Φαντάζομαι ένα πρόσωπο πίσω απ’όλα αυτά να παρατηρεί ξανά και ξανά με πόση επιμονή μπαίνω και ξαναμπαίνω στο προφίλ σου. Άλλοτε με βασανίζει και σε εμφανίζει ξανά και ξανά μπροστά στα μάτια μου. Κι άλλοτε με τιμωρεί ή και με λυπάται, με κάνει να σε ξεχνώ που και που.

Το όνομα σου στην άκρη της οθόνης μου, σε κάθε άκρη της οθόνης μου. Με εκείνη τη καταραμένη πράσινη κουκκίδα δίπλα του να με προκαλεί. Αναβοσβήνει θαρρώ σε παλμούς -SOS-. Και το χέρι μου να πλησιάζει αργά και βασανιστικά το ποντίκι. Παιχνίδι ισορροπίας το αν θα μου ξεφύγει και πατήσει πάνω σου. Να δεις που δεν τα πήγαινα ποτέ καλά με την ισορροπία. Δε βαριέσαι. Θα αρκεστώ κι απόψε στην όψη σου.

Θα παίξω το παιχνίδι σου για άλλη μια φορά με τους δικούς σου όρους. Μα απόψε θέτω εγώ τους ρόλους. Εμένα στους τολμηρούς, τους ζόρικους, τους θαρραλέους. Εκείνους που πουλούν και τη ψυχή τους για χάρη μιας άλλης. Κι εσένα στους δειλούς, τους φοβισμένους, τους αδύναμους. Μάντεψε ποιος κερδίζει.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s