Όταν οι αισθήσεις μιλούν καλύτερα από τα λόγια. | Από τη Βίκυ.

 

8a7ca832dd7d6abb3534fe53ff08cab5

 

Ένα από τα χαρίσματα μου είναι ότι τα πάω καλά με τις λέξεις κι ας δυσκολεύομαι κάποιες φορές να εκφράσω τον εαυτό μου. Λατρεύω τα παιχνίδια που μπορώ να παίξω μαζί τους. Μιλώ μια γλώσσα με 100.000 περίπου λέξεις και δεν περιορίστηκα ποτέ μου μόνο σε αυτήν. Τα παιχνίδια όμως γίνονται βαρετά και οι πολυσημίες κάπου κουράζουν. Κατάλαβα ότι οι λέξεις δεν είναι οι μόνες που μπορούν να εκφράσουν έναν άνθρωπο. Άλλοι εξωτερικεύονται με τον χορό κι άλλοι με το τραγούδι .

Εγώ άφησα τις αισθήσεις μου να με οδηγήσουν. Την πρώτη θέση τη πήρε η όραση. Για να είμαστε ειλικρινής από εκεί ξεκινάνε όλα. Μια απλή ματιά αρκεί για να γίνουν τα πάντα. Στη συνέχεια η αφή άρχισε να βάζει τα πράγματα σε μία τάξη. Ένα χάδι , μία αγκαλιά και καταλαβαίνεις πόσο σημαντικός είναι κάποιος για εσένα. Όλα κυλούσαν ήρεμα μέχρι που μπήκε σε λειτουργία η ακοή. Τόσο όμορφα λόγια βγαλμένα από το στόμα ενός ανθρώπου και εγώ ερωτευμένη με τις λέξεις δεν μπορούσα να αντισταθώ. Άκουγα τις σειρήνες να μου τραγουδάνε μα δεν ήμουν τόσο δυνατή όσο ο Οδυσσέας. Αφή και γεύση έγιναν ένα μπροστά σε ένα φιλί.

Και αυτή η άτιμη όσφρηση δεν άργησε να με σημαδέψει. Ένα μαγευτικό άρωμα με έκανε να πιστεύω πως η άνοιξη ήρθε νωρίτερα. Επιτέλους ήρθε η ώρα όλα αυτά να γίνουν ένα! Πέντε αισθήσεις εναρμονίστηκαν στους χτύπους της καρδιάς σε μία συναυλία που θα ζήλευε ο καθένας. Το μυαλό βρισκόταν χαμένο στο χάος. Χιλιάδες σκέψεις περνούσαν σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Σκέψεις δίχως λογική αλλά όπως λένε στον έρωτα δεν υπάρχει λογική. Αν το χάος είναι τόσο όμορφο τότε μπορώ να ζήσω μέσα του για πάντα. Σε αυτή την περίπτωση οι αισθήσεις μου μίλησαν καλύτερα από τα λόγια. Οι κόρες των ματιών μου χτυπάνε παλαμάκια σε κάθε αντίκρισμα σου, τα αυτιά μου ακούνε μόνο την φωνή σου και τα χέρια μου αγγίζουν κάθε πιθαμή του προσώπου σου. Μπορώ να το ζω αυτό κάθε μέρα; Πάμε πάλι απ’ την αρχή λοιπόν.

 

imageedit_3_8746766988.png — Βίκυ.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s