Ύπουλη η αγάπη κι εσύ το θύμα της. | Από την Νάσια.

 

 

00accbe20df8e2b899c2f1d1729d6469.jpg

Ύπουλη και πονηρή. Προσεκτική & ακριβής με κάθε της κίνηση. Μοναδικός της σκοπός να σε αποπλανήσει. Μοναδικός της στόχος να σε παραπλανήσει στους παράδρομους του τελικού σου δρόμους. Ύπουλη γιατί έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Σε αιφνιδιάζει στη πιο ευάλωτη στιγμή σου και σε τραβά κοντά της με τον πιο απάνθρωπο τρόπο. Πονηρή γιατί δεν στοχεύει μόνο να σε αποπλανήσει, το καταφέρνει.

Μπαίνει κρυφά, στις μύτες σχεδόν, απρόσμενα μες το μυαλό σου. Τα αγγελάκια και τα βέλη μοιάζουν αστεία μπροστά της. Βέλη οι λέξεις κλειδιά της, για να σε κάνει να την ακούς αιώνια και πιστά. Άγγελοι στα μάτια σου, άνθρωποι που ούτε πρόσεχες πριν. Κι αν..κι αν τους πρόσεχες λιγάκι παραπάνω, τότε σίγουρα δεν τους έκανες Θεούς σου από τη σκέψη και μόνο. Αυτή. Εκείνη σε κατάφερε και τους έφτασες στο μεγαλείο τους. Εκείνη σε κύλισε στο βούρκο κι εκείνη σε αποτράβηξε και σε περιέθαλψε ξανά κοντά της.

Αλίμονο αν της έφτανε μόνον να καθίσει για έναν καφέ και να φύγει. Τότε θα ήταν ανώδυνο το πέρασμα της. Θα τη συζητούσες για 2-3 λεπτά κι ύστερα θα την ξεχνούσες, όπως ξέχασες ότι περιστασιακό τόλμησε να χτυπήσει τη πόρτα σου. Εκείνη δε μένει στο καφέ. Εκείνη μένει. Άλλοτε για λίγο κι άλλοτε για περισσότερο. Κι αυτή ακριβώς η επιμονή της είναι που σε κάνει να εθίζεσαι σε αυτή ολοένα και περισσότερο. Έρχεται, κάνει τη ζημιά της κι έπειτα αποχωρεί άπραγη. Σαν να μη πέρασε ποτέ. Σαν να μην προξένησε και άφησε κανένα κακό πίσω της.

Κι αυτή της η φυγή πως σε πονά. Νιώθεις την ανακούφιση να ξεχειλίζει από μέσα σου μόλις αποχωρεί. Αδειάζεις και πάλι. Μα τίποτα δε σε γεμίζει όσο αυτή. Τίποτα δεν έχεις περισσότερη ανάγκη απ’ότι αυτήν. Όπως και να φεύγει, δίχως ούτε ένα φιλί για καληνύχτα, τουλάχιστον αισθάνεσαι γεμάτη κοντά της. Δεν έχει μάθει να σου παίρνει τίποτα πια. Παρά μόνον ανθρώπους. Μεγάλο το πλήγμα, δεν αντιλέγω.

imageedit_1_8647829476  — Νάσια.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s