Ο φόβος της απώλειας. | Από τη Βίκυ.

77746951404c382f28a6dfb5ab771455.jpg

Έχουμε τόσα πολλά αλλά ταυτόχρονα και τόσα λίγα. Πόσα από αυτά φοβόμαστε μην τα χάσουμε; Τα υλικά σίγουρα όχι. Τους ανθρώπους μας; Φυσικά! Τόση αγάπη η οποία έμεινε κρυμμένη πίσω από καυγάδες και φωνές. Ξέρω ότι ένιωσες και εσύ εκείνο το καρδιοχτύπι στην σκέψη ότι θα σου φύγουν εξαιτίας ενός στιγμιαίου «ναζιού». Δεν θα το κάνουν, πίστεψε με.

Όλοι έχουμε ξεσπάσει στα λάθος άτομα μα να θυμάσαι πως ξεσπάς σε αυτούς που αγαπάς. Θα σου πω εγώ τι να φοβάσαι. Να τρέμεις στην ιδέα ότι τα άτομα που είναι κοντά σου θα χάσουν την εσωτερική επαφή μαζί σου. Ότι εκείνες οι πολύωρες συζητήσεις που κάνατε και νιώθατε ότι ο ουρανός σας ανήκει, θα εξαφανιστούν. Να ανατριχιάζεις όταν σου περνάει από το μυαλό ότι εκείνοι που σε καταλάβαιναν με μια ματιά πλέον θα αποφεύγουν κάθε βλέμμα σου.

Γιατί, να ξέρεις ότι τα χιλιόμετρα δεν έχουν καμία σημασία και καμία αξία όταν το μυαλό είναι μαζί με τους ανθρώπους σου και η καρδιά σου χτυπάει συντονισμένα με την δική τους. Αυτοί θα είναι δίπλα σου για πάντα. Η πολυαγαπημένη σου οικογένεια και οι αιώνιοι φίλοι σου. Το χειρότερο είναι να είσαι μαζί τους και τόσο κοντά τους μα ταυτόχρονα και τόσο μακριά τους. Αυτός είναι ο φόβος της απώλειας.

Είμαι σίγουρη ότι λίγο πολύ όλοι το έχουμε νιώσει αλλά ποτέ δεν θέλαμε να το παραδεχτούμε πριν μας το επιβεβαιώσουν οι ίδιοι οι υπαίτιοι του φόβου μας. Ποτέ δεν σε ξεγέλασε το ένστικτό σου. Η πικρή αλήθεια είναι ότι θα χάσουμε ανθρώπους από τη ζωή μας είτε το θέλουμε είτε όχι. Το θέμα είναι να έχουμε τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτούς και ας μην είναι πλέον κοντά μας.

-- Βίκυ | Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Βίκυ

 

 

Διάβασε τη Βίκυ εδώ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s