Άρπαξε τη ζωή από τα μαλλιά. | Από τη Νάσια.

b840362d6b1204612fc862744f20d73f

Δίχως να τη λυπηθείς λεπτό. Μην τη φοβηθείς και προ πάντων μην την φοβίσεις. Δώσ’ της απλά να καταλάβει πως γεννήθηκες για να ζήσεις. Κι όχι απλά για να υπάρχεις. Δώσ’ της να καταλάβει πως υπάρχεις για να ζεις, μα δε ζεις απλά για να υπάρχεις. Πως είσαι ελεύθερος να βιώσεις αυτό που εσύ επιθυμείς εσύ ως ζωή. Πως έχεις ψυχή, ταξιδιάρα ψυχή. Ψυχή που δεν αντέχει να μείνει σε ένα σώμα. Ψυχή που πετά για μέρη μακριά. Μέρη δίχως διακρίσεις, προδοσίες και χαμένες ελπίδες.

Σύρε το πρέπει από το πι ίσα με το γ-ιώτα και κάν’το θέλω στη στιγμή. Μην σε ξανά ακούσεις να λες πως δεν μπορείς, πως αδυνατείς, πως αδρανοποιείσαι. Κοίταξε στα μάτια τον εαυτό σου, στον πιο ψυχρό και παγερό καθρέφτη σου. Φώναξε -θέλω, μπορώ και θα το κάνω.- Γιατί μόνον τότε αγαπητέ μου θα είσαι ολοκληρωτικά ευτυχισμένος με εσένα. Μήτε με αγαθά για αμοιβή, μήτε με λόγια του αέρα. Οι πράξεις, οι πράξεις είναι αυτές που χαράζουν δίχως ενοχές το δρόμο της ζωής σου. Που αρχίζουν & ολοκληρώνονται μονάχα όταν το θες εσύ.

Μην σε ξανά ακούσεις να λες πως τ’ άφησες για αύριο. Πως φοβήθηκες να πεις. Πως φοβήθηκες να κάνεις. Πως δείλιασες. Πως βαρέθηκες. Μην σε ξανά δεις να ξοδεύεις άσκοπα δάκρια δίχως προορισμό για έρωτες & φιλίες που σε μια δυο μέρες θα τους κουνάς όλο θράσος το μαντήλι του αποχαιρετισμού. Μην σε ξανά δεις να πνιγείς πόνους & απωθημένα σε δυο μαξιλάρια και δυο τοίχους. Φώναξε. Δράσε. Ζήσε για εσένα & όχι για τους άλλους. Άλλωστε, πότε νοιάστηκαν οι άλλοι;

-- Νάσια | Αρχισυντάκτρια & Δημιουργός του Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Νάσια

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s