Ανεκπλήρωτες αγάπες χαμένες στο χρόνο. | Από την Ιωάννα.

efb57a283c030dc6f48d432efe7afbee

Υπάρχουν όμορφα και άσχημα εμπόδια. Η ζωή έκανε το παιχνίδι της -όπως πάντα- αλλά εγώ δεν θα την άφηνα να μας διαλύσει ό, τι είχε μείνει. Πίστευα πως ότι ζούμε στην πορεία της μικρής ζωή μας στο τέλος της κάθε περιπέτειας -όποια και αν ήταν αυτή- καλή ή κακή μας επιφύλαξε μια έκπληξη. Κάπου εκεί μου είχε δοθεί η ευκαιρία να αγαπήσω και να αγαπηθώ. Μεγάλα και όμορφα λόγια που ποιος δεν θα ήθελε να τα πιστέψει. Η μοίρα είχε άλλα σχέδια που στην τελική δεν προλάβαμε να ζήσουμε τίποτα από όλα αυτά.

Έρωτες και σχέσεις που δεν ολοκληρώνονται, χάνονται με τους καιρούς με εμάς να μη κάνουμε τίποτα για αυτό. Αφήσαμε τους εαυτούς μας να βυθίζονται στην θλίψη και στην απογοήτευση βάζοντας κύριο παράγοντα τον εαυτό μας που μας άφησε ο ανεκπλήρωτος έρωτας. Ψάξε, ο έρωτας δεν σβήνει φίλε, τριγύρω είναι και παίζει μαζί σου δώσε ότι αξίζει στο κάθε άτομο. Η σχέση θέλει τόλμη και πολλές θυσίες. Μπορείς να ξεπεράσεις τον εαυτό σου; Κράτησε ζωντανές τις αναμνήσεις και τις στιγμές ακόμη και αν είστε μακριά ο ένας από τον άλλον.

Όταν θα βγεις έξω θα δεις πολλά βλέμματα! Να ξεχωρίσεις αυτό που θα σε πάρει μακριά από τους δαίμονες και τις τρικυμίες σου. Αυτό το βλέμμα και η φωνή που θα μπορεί να σε καθησυχάζει και να σε ηρεμεί. Περπάτησα σε αυτό τον μακρύ δρόμο της σχέσης από απόσταση και είμαι σίγουρη πως θα μπορέσει ο καθένας από εμάς. Όσο σε πλησίαζα χανόμουν στο δρόμο της κόλασης σου, μα αλήθεια ήσουν το καλύτερο εμπόδιο. . .

imageedit_1_5402514398.png — Ιωάννα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s