Μην τρέφεις τους φόβους σου. | Από τη Βίκυ.

cb330b0ac64d3a0eb53a9f7cd5097bc4

Γεννήθηκες για να ζήσεις. Να χαίρεσαι την ζωή, να την απολαμβάνεις από την αρχή έως το τέλος της. Μα για να χαρείς εκείνη τη ζωή που απλόχερα σου δόθηκε, πρέπει να τολμήσεις. Να κάνεις προορισμό τα ιδανικά σου και με πλώρη τα πρέπει και τα μη σου να ταξιδέψεις δίχως γυρισμό.

Εσύ λοιπόν γιατί φοβάσαι; Τι είναι αυτό που σε αποθαρρύνει και σε βάζει σε δεύτερες σκέψεις; Οι μετριότητες και οι συμβιβασμοί είναι βαρετοί. Να τολμάς και να διεκδικείς χωρίς φόβο. Να έχεις το θάρρος και την τόλμη να κυνηγήσεις το άπιαστο. Πες όχι στις φωνές στο κεφάλι σου, ξέρεις αυτές που σε κάνουν διστακτικό. Οι σκέψεις τρέφουν όλο και πιο πολύ τους φόβους σου. Κι όσο οι φόβοι τρέφονται, καταλήγουν να σε τρώνε.

Κάψε κάθε αρνητικό σενάριο, ξύπνα το πρωί και σαν χείμαρρος όρμα στους στόχους σου. Μην φοβάσαι τον έρωτα, ούτε το σκοτάδι, ούτε την απώλεια. Μην φοβάσαι να πληγωθείς ή να χάσεις. Κάνε αυτό που πρέπει και να θυμάσαι πως στο τέλος το μόνο που μένει είναι ένα μάθημα. Απλά για να το μάθεις πρέπει να πάρεις πολλά ρίσκα. Ρίσκα που δε τρέφουν τις αδυναμίες σου, αλλά τις αποδυναμώνουν. Μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα απ’ όσα νομίζεις. Είσαι πιο δυνατός απ’ότι πιστεύεις.
Λοιπόν, ακόμα σκέφτεσαι; Ακόμα φοβάσαι;

-- Βίκυ | Haveatea.gr | Στη στήλη In-tea-mate. — Βίκυ.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s