Είμαστε λίγοι εμείς που ερωτευόμαστε ακόμη. | Από την Ιωάννα.

5df14023c0ede3fae2b43e0b22fae770.jpg

Λίγοι μα ξεχωριστοί. Κάπου έξω από τους σκαρτους ανθρώπους αυτής της κοινωνίας κάποιος θα μας επιλέξει για να μας αγαπήσει. Κάποιος θα καταφέρει δειλά δειλά, αφού φυσικά έχει κοπιάσει για να βρει, εκείνο το κρυφό κι αξιολάτρευτο εαυτό μας, που μόνο να αγαπηθεί μπορεί.

Είναι αξιοθαύμαστο να αγαπάμε «δυνατά» στις ημέρες μας. Κανείς δεν έχει χρόνο για έρωτες και φιλιά. Κανείς δεν αναλώνεται πια σε αυτά. Δε βρίσκει ουσία, βλέπεις. Δεν δίνει την απαραίτητη σημασία σ’ αυτό που ονομάζουμε αγάπη και ξεροσταλιάζουμε.

Μέρες μουντές ακόμη κι αν έχει ήλιο,πρόσωπα θλιμμένα και αδιάφοροι άνθρωποι, μα η αγάπη είναι εκεί. Φωτίζουν τα στενά του Λευκού και τα Κάστρα. Φωτίζουν τα μάτια κι οι ψυχές των ανθρώπων που αγαπούν και αγαπιούνται.

Είναι ευτυχία να ζεις ερωτευμένος ανάμεσα σε ανθρώπους που δε θέλουν να αισθανθούν. Ανάμεσα σε απρόσωπες σχέσεις και φιλίες εσύ κι ο άνθρωπος σου να καταφέρνετε να συνυπάρχετε. Να θέλει να είναι μαζί σου για αυτό που είσαι,να σου κρατάει το χέρι επειδή το θέλει για συντροφιά στο δικό του,να σου λέει το «σ’αγαπάω» και να το εννοεί.

Θα είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν θα σε συγκρίνει με κάτι γιατί ξέρει ποιό σώμα και ποιά ψυχή θέλει να αγκαλιάζει κάθε βράδυ.Δεν θα σε γεμίζει τίποτα παρά μόνο ο έρωτας του. Ψάξε και βρες το άτομο που θα επέλεγε το λάθος αν ήταν το σωστό για εσάς.

imageedit_1_5402514398 — Ιωάννα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s