Παίξε τα χαρτιά σου. | Από την Ιωάννα.

efb797f59277d63d79ad3fe4bff4b4bb

Παίξε το χαρτί του εαυτού σου. Δείξε ποιος είσαι και τι αξίζεις. Και αν δεν σε δεχτούν για αυτό μην απογοητευτείς και μην πέσεις. Να είσαι δυνατή προσωπικότητά και να μην το βάζεις κάτω. Μην είσαι δειλός και μην φοβάσαι. Αντιμετώπισε τα προβλήματα σου όπως έχουν.

Δεν θέλεις να σε πουν αδύνατο και άχρηστο όμως δεν κάνεις κάτι για αυτό. Αφήνεις τον εαυτό σου και τον χαρακτήρα σου να διαμορφωθεί σύμφωνα με τις γνώμες των υπολοίπων. Θα πεις -δεν σε νοιάζει- κι όμως σε τρώει. Δεν πρέπει να αφήνεις τα ανθρωπάκια να μιλούν για εσένα που στο κάτω-κάτω δεν σε ξέρουν καν.

Μην επιτρέπεις σε κανέναν να σε ριχνει και να σε πληγώνει.Όσο σε μειωνουν για αυτό που είσαι άλλο τόσο να αδιαφορείς. Να βάζεις τον εαυτό σου όσο δυνατόν ψηλότερα -όσο εγωιστικό κι αν ακούγεται- για να μπορείς να φτάσεις τον στόχο σου. Και όταν αυτό θα γίνει ξέρουμε όλοι τι θα προκύψει.
Όλοι φίλοι,όλοι σε θέλουν και σε αγαπάνε. Είναι κρίμα και για λύπηση για το πως σου συμπεριφερόταν ένας άνθρωπος ενώ τώρα γυρνά και σου ζητά να τον αποδεχτείς. Θυμήσου πως όλα είναι παιχνίδια της ζωής και είναι ξεκάθαρη η νίκη σου. Να βγαίνεις ζωντανός και να μην σε τρώνε οι άλλοι γιατί είναι το μόνο που ξέρουν να κάνουν βγάζοντας τα κόμπλεξ τους.
Αυτά να βλέπεις και να πατάς στα πόδια σου, δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια αλλά δυνατές πράξεις . Η ζωή είναι στα χέρια σου όσο και τα φύλλα που θα επιλέξεις.

imageedit_1_5402514398 — Ιωάννα.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s