Της γενιάς μου οι τελευταίοι. | Από τον Κώστα.

c6c8a1d142e2c78082231bac7b58ec43.jpg

Όλα περνάνε γρήγορα από μπροστά μας όμως δεν τους δίνουμε σημασία… Όλα δείχνουν πιο όμορφα όμως δεν μας αγγίζουν… Όσους τους άγγιξαν χάρηκαν, γέλασαν και έπειτα άδειασαν. Εμείς δεν αδειάσαμε ποτέ!
Εθιστήκαμε σε αυτά τα μικρά τσιμπήματα στην καρδιά σχεδόν τόσο όσο στο να χαμογελάμε. Έχουμε ένα αγαπημένο τραγούδι, ένα αγαπημένο φαγητό, μία αγαπημένη ματιά! Δεν τα είχαμε πάντα, όμως επιμείναμε σε αυτά! Γιατί άραγε; Πες με παππού, όμως δεν ζητάω τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο από τα θέλω μου… Βάλαμε στόχους! Ματώσαμε, μα τους πετύχαμε! Βάλαμε και άλλους… Ορκιστήκαμε ότι θα στάξει και η τελευταία μας σταγόνα αίμα, μα θα τους κατακτήσουμε και αυτούς έναν έναν! Ψάχνω μια λέξη ώρα τώρα, ψάχνω να βρω τι είναι αυτό που λείπει από τους άλλους! Τέλος πάντων, είμαστε οι τελευταίοι… Το ξέρω, το βλέπω, το αισθάνομαι. Πες το πρόοδο εγώ το λέω κατάντια…
Δεν μισούμε όσους δεν βλέπουν αυτά που εμείς μπορούμε. Τους λυπόμαστε.

Ξέρεις τι; Μπορεί να βλέπεις το μαύρο μέσα μου και να σε τρομάζει… Να ξέρεις δεν ήταν πάντα έτσι. Ούτε θα είναι για πάντα ίδιο! Βλέπεις έμαθα να εξαρτώμαι από μια αδελφική αγκαλιά και μια θηλυκή ματιά! Μα γιατί να το κάνεις αυτό; Οι άνθρωποι ξέρεις έχουν χρώματα μέσα τους. Όταν δυο άνθρωποι βρίσκονται μαζί αυτά τα χρώματα αλλάζουν… Έτσι το μαύρο γίνεται γκρι και το γκρι άσπρο! Είναι η πορεία προς την ευτυχία και πονάει. Προτιμώ τον πόνο και ας μην γίνω ποτέ λευκός… Ένα αγαπημένο τραγούδι που άκουγα στο γυμνάσιο έλεγε ότι ο πόνος χρειάζεται για να μας θυμίζει ότι είμαστε άνθρωποι… Καλύτερα ένα θλιμμένο ποίημα από μια άδεια σελίδα!
Είμαι περήφανος που ανήκω και εγώ στους τελευταίους!

Για δες που τελικά βρήκα την λέξη που έψαχνα… Α Φ Ο Σ Ι Ω ΣΗ

-- Κώστας | Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Κώστας.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s