Εξαρτημένη με τον έρωτα που άφησες. | Από τη Στέλλα.

765db3c40a4091e8de82607453213eb2.jpg

-Να εγώ δες- , βασικά δεν ξέρω καν πώς να αρχίσω, απλά άκουσε με. Βασικά μείνε. Βασικά κάνε ό, τι θέλεις. Έτσι κι αλλιώς δεν ξέρω αν σε νοιάζει..ξέχασα και τι ήθελα να πω. Να με συγχωρείς ,το πάμε πάλι απ’ την αρχή;

Σου μιλώ και το βλέμμα σου αγναντεύει το κενό, μην χάνεσαι, σε θέλω εδώ. Μπορώ να σε κάνω να σε νοιάζει; Μπορώ να σε κάνω να με κοιτάζεις όπως ακριβώς σε κοιτάζω εγώ;Θέλω να με θέλεις. Μην μου λες τέλος σε έχω ανάγκη..με μισή καρδιά πως μπορεί και ζει ο άνθρωπος; Αν το νιώθεις όπως το νιώθω, μείνε εδώ μαζί μου και μην με φοβηθείς.

Μίλησε μου, για τα όνειρα σου,  για τους φόβους σου, λατρεύω το οτιδήποτε έχει να κάνει με εσένα. Μίλησε μου για το σκοτάδι που κρύβεις μέσα σου , και δώσε μου την ευκαιρία να γίνω ο ήλιος σου. Μίλησε μου για το ακατόρθωτο , και δώσε μου την ευκαιρία να σoυ μάθω ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα.

Χαμογέλα μούτρο μου κι άσε με να σε βγάλω μια φωτογραφία. Για να δείξω σε όλους τι ακριβώς έχω ερωτευτεί. Να δείξω και σε εσένα πόσο υπέροχος είσαι. Δεν μιλάω για την μορφή σου, αλλά για τον όμορφο κόσμο που κρύβεις μέσα σου και φανερώνεται στα μάτια σου τις ώρες κάθε φορά που χαμογελάς.

Έλα να το ζήσουμε, να γνωρίσουμε το άγνωστο, να ζήσουμε συναρπαστικά. Όχι όπως στις ταινίες και τα βιβλία, που ο έρωτας τους είναι προϊόν της φαντασίας του συγγραφέα. Ο δικός μας ο έρωτας θα  μοιάζει με όνειρο τρελού, θα είναι μοναδικός και ξεχωριστός.

Τώρα  όμως, τον ερώτα που σου περιγραφώ τον σκοτώνουν μοιρολόγια και εγωισμοί, και εσύ στέκεσαι δειλός απέναντι του.

Μάλλον θα ξέχασες, μάλλον δεν σε νοιάζει. Και η φωτογραφία έγινε αναμνηστική.

-- Στέλλα | Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Στέλλα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s