Γυναίκες αληθινές. @haveatea.gr

-Please- let me travel you.

 

de76d0d84e37a21c3c80bc7714ed2ffb.jpg

Γυναίκες που λάθη και πάθη τα έκαναν πέρα προκειμένου να συνεχίσουν την πορεία τους. Γυναίκες που κατέρριψαν κάθε στερεότυπο και κάθε προκατάληψη εις βάρος τους. Γυναίκες που ξεφεύγουν δια μαγείας από το κόμπλεξ, το stress και την ζήλια που έχουν καταδικαστεί να κουβαλούν στο ρόλο τους. Γυναίκες με δύναμη και μυαλό. Γυναίκες με μυαλό για δύναμη.

Γυναίκες που μιλούν και δεν παραμιλούν. Γυναίκες που πράττουν και δεν απογοητεύουν. Γυναίκες με κρυφό και βαθύ πόθο να πετύχουν αυτές για εκείνες κι εσύ για τον εαυτό σου. Γυναίκες που αγαπούν βαθιά, δίχως κανένα φόβο. Πόυ ρισκάρουν να ρίξουν και στη φωτία θέλω και πρέπει τους προκειμένου να αγαπήσουν όσο περισσότερο μπορούν.

Γυναίκες που επενδύουν σε έρωτες και φιλίες με ημερομηνία λήξης και χαρτί ψευδούς εγγύησης. Κι όμως, είναι εκεί και παλεύουν μέχρι τέλους. Ίσως γιατί πάντοτε κάτι θα λάβουν πίσω. Ίσως γιατί πάντοτε θα μάθουν από τα λάθη τους. Ίσως γιατί -αν όχι όλα- έστω τα μισά απ’ όσα επένδυσαν, θα τα λάβουν πίσω σε μορφή μαθημάτων.

Μιλώ για εκείνες που πιστεύουν στη δύναμη του ανθρώπου και όχι του φύλου. Για εκείνες που συνεχίζουν να προσπαθούν για την εξέλιξη του εαυτού κι όχι της εικόνας. Για την καλλιέργηση του λόγου κι όχι του ρουχισμού. Για την ολοκλήρωση του είναι και όχι του σώματος.

Για εκείνες τις γυναίκες που έπεσαν και σηκώθηκαν στο λεπτό. Όχι για να φανούν δυνατές. Ούτε για να πανηγυρίσουν πως δεν έμεινε ούτε γρατζουνιά πάνω τους. Μα για να επουλώσουν όποιο κενό κι αν άνοιξε στο είναι τους, με νέους ανθρώπους και νέες στιγμές.
Κι ακόμη κι αν ξέρουν πως το παιχνίδι επαναλαμβάνεται.
Κι ακόμη κι αν ξέρουν πως ηττημένος και νικητής δεν βγήκε κανείς και ποτέ.
Προτιμούν να παραμένουν νικήτριες του εαυτού τους.

 

-- Νάσια | Αρχισυντάκτρια & Δημιουργός του Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Νάσια.

CREATOR, DESIGNER & COLUMNIST OF HAVEATEA.GR©

 

HAVEATEA MAKES YOU ❤️ YOURSELF:

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s