Η ρουτίνα σε πνίγει. | Από τη Στέλλα.

bf6afee02087808c6781b7dc6101a0e1.jpg

Κοιτάμε τα ρολόγια μας , τα ημερολόγια μας, περιμένοντας για κάτι διαφορετικό κάτι που θα μας βγάλει από την ρουτίνα. Κι είναι κι εκείνο το ‘’περίμενε’’ που μας τρελαίνει, που πάει κόντρα με την ανυπομονησία μας. Περιμένουμε για ένα αύριο καλύτερο από το σήμερα και από το χθες. Ένα αύριο που αν δεν κάνουμε την σκέψη μας πράξη, θα είναι ίδιο με κάθε αύριο.

Θέλουμε  να είμαστε αυτό που λένε «ελεύθερο πνεύμα» μα είμαστε εμείς οι ίδιοι  που κλείσαμε την πόρτα στο κελί μας, και έπειτα ψάξαμε μανιωδώς για εκείνη την αλλαγή που δεν έρχεται.

Μην συμβιβάζεσαι λοιπόν με καταστάσεις και πρόσωπα επειδή ίσως να σε πλήττει μια αβεβαιότητα για το μέλλον σου. Βρες την προσωπική σου ελευθερία. Μια ελευθερία που θα την μεταφράζεις εσύ ο ίδιος με τον δικό σου τρόπο κι όχι όπως κάποιοι άλλοι βάλθηκαν να στη μάθουν. Το δικό σου μέλλον εσύ το δημιουργείς, -εσύ-, οι ιδέες σου και οι επιλογές σου.

Δώσε αξία στη στιγμή διότι σύντομα θα αποτελεί μια ανάμνηση. Άσε το κινητό σπίτι, μην βγάλεις άλλες φωτογραφίες, φτάνει. Παρατήρησε λίγο παραπάνω τα πράγματα γύρω σου. Παρατήρησε και τους φίλους σου, τόσο διαφορετικοί και παράλληλα τόσο ίδιοι ο ένας με τον άλλον. Απενεργοποίησε το ίντερνετ, άνοιξε ένα βιβλίο, βγες μια βόλτα στην παραλία. Χάρισε στον εαυτό σου πράγματα με ουσία και καλλιέργησε τον με γνώσεις και όμορφες σκέψεις.

Δες πέρα από τον ορίζοντα , κάνε όνειρα, πλάκες, χόρεψε και γέλα με την καρδιά σου. Κάθε μέρα είναι μοναδική όσο κι αν τις καταδικάζουμε να μοιάζουν μεταξύ τους.

-- Στέλλα | Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Στέλλα.

 

HAVEATEA MAKES YOU ❤️ YOURSELF :

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Google photo

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s