Τώρα που φεύγεις… | Από την Εβελίνα.

e506b3bcc870851f47af7f463d2e8c61.jpg

Οι αποστάσεις -συνηθίζουν να λένε- πως δεν μπορούν να διαγράψουν τίποτα, παρά μόνο να ξεσκωνήσουν και να φουντώσουν συναισθήματα. Ποτέ δε θα συνηθίσω να φεύγεις, να είσαι μακριά μου για τόσες ώρες, τόσες μέρες και να ξαναέρχεσαι για λίγο μόνο. Γιατί έρχεσαι για λίγο μόνο και ξαναφεύγεις. Τώρα που φεύγεις, που το άτιμο το τρένο σε παίρνει μακριά μου, τώρα θα κοιτώ μάλλον πιο συχνά τις φωτογραφίες μας για να σε νιώθω δίπλα μου, θα κοιτώ με ευγνωμοσύνη τα τόσα δώρα που μου έχεις πάρει, θα ζηλεύω όλους τους άλλους που θα σε βλέπουν κάθε μέρα και ίσως κλαίω κάπου-κάπου για τα άδεια βράδια μου, την άδεια σου πλευρά.

Τώρα, να μην το βάλουμε κάτω, να παίρνει το skype φωτιά και κάθε τόσο να ανανεώνουμε την κάρτα μας. Ποτέ δε θα συνηθίσω να φεύγεις από δίπλα μου. Πώς τώρα ξαφνικά σε άλλους δρόμους θα περπατάς, άλλες συνήθειες θα έχεις, θα μάθεις, βλέπεις, να φροντίζεις τον εαυτό σου και καμία ανάγκη δε θα με έχεις μάλλον. Τώρα που φεύγεις να μην ξεχνάς να παίρνεις ζακέτα, γιατί τα βράδια έχει ψύχρα και δε θα είμαι εκεί για να σε αγκαλιάσω, να σε φιλήσω, να σε χορτάσω. Τώρα, να τρως καλά, να περνάς καλά και να με σκέφτεσαι. Τώρα, πιο πολύ τώρα, η σκέψη μου θα είναι καρφωμένη πάνω σου, μέσα σου, δίπλα σου, θα μου λείπεις και θα σε αναζητώ παντού, θα γίνω το σπαστικό άτομο της παρέας που συνεχώς προφέρει το όνομά σου.

Τώρα που φεύγεις μην κλάψεις, γιατί θα κλάψω διπλά, παρά μόνο γέλα για τις στιγμές που μας περιμένουν όταν ξανασυναντηθούμε. Κάθε φορά που φεύγεις εύχομαι να είναι λιγότερο επώδυνος ο χιλιομετρικός μας χωρισμός, αλλά κάθε φορά όλο και πιο δύσκολος μοιάζει. Τώρα, να μην ξεχάσεις πόσο σ’αγαπώ, πως ο χρόνος κυλά πιο γρήγορα απ’ ότι νομίζουμε και πως τα καλύτερα δεν τα έχουμε ζήσει ακόμη. Για περίμενε λίγο, τώρα που φεύγεις , όλα θα είναι διαφορετικά, άχρωμα, άοσμα, γι’ αυτό αν τόσο μ’αγαπάς να επιστρέφεις συχνά. Να επιστρέφεις ακόμη και αν σου κάνω παράπονα πως έρχεσαι για λίγο.

Τώρα που φεύγεις.. πάρε με στη βαλίτσα σου, γιατί ο τόπος πια εδώ δε με χωράει! Τώρα, να θυμάσαι ότι ζω για μια σου αγκαλιά, πως ο έρωτάς μου όρια δεν έχει, πως και αύριο να με ζητήσεις απεγνωσμένα θα τα παρατήσω όλα και θα έρθω. Τώρα, που σε κοιτώ να θυμάσαι πως τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς και πως θα τα καταφέρουμε!
Φύγε εσύ τώρα και εγώ αύριο και κάθε αύριο θα σε περιμένω..!

-- Εβελίνα | haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Εβελίνα.

COLUMNIST ON HAVEATEA.GR

 

HAVEATEA MAKES YOU ❤️ YOURSELF:

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s