Απόψε..μη μείνεις σπίτι. | Από τη Νάσια.

9086d9284a391d808f28ad0c3e3f1435.jpg

Απόψε που σου γράφω, φρόντισε να μην κάτσεις σπίτι. Φρόντισε να βγεις, να διασκεδάσεις, να δεις τη ζωή απ’ την όψη που της αξίζει. Τηλεφώνησε σε 2-3 κοντινά φιλαράκια και προκάλεσε τους σε μια βραδινή εξόρμηση μαζί σου. Φρόντισε να μην είστε μεγάλη παρέα, μην ξεχνάς πως όλοι οι καλοί χωράνε, μα ό,που λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει.

Ντύσου χαλαρά, άνετα. Ντύσου όπως ακριβώς θέλεις να σε δεις να περπατάς στα κρυφά σε κάποιο τυχαίο καθρέφτη του δρόμου σου. Μην φορτωθείς πολλά, μη σε φορτώσεις κι άλλα. Φρόντισε η λάμψη στα μάτια σου και το διάπλατο χαμόγελο σου να ‘ναι τα ομορφότερα κοσμήματα πάνω σου.

Να βρεθείς με τα φιλαράκια που τόσο σου κάνουν κέφι στο πιο πολυσύχναστο μέρος της Αθήνας ή και όχι. Περπατήστε, τρέξτε και σιγοτραγουδήστε στα στενάκια της Αθήνας. Ακούστε τη μουσική που τόσο αγαπάτε κι αφήστε το αλκοόλ να ρέει όσο η καρδιά θα χτυπά δυνατά στο ρυθμό του DJ. Κι ύστερα, ύστερα το πρωί τρέξτε να προλάβετε το πρώτο μετρό ή το ζεστό και ήσυχο αμάξι σας που σας περιμένει στη γωνιά που το στριμώξατε.

Φρόντισε μόλις φτάσεις σπίτι, έπειτα απ’ όλα όσα είδες απόψε, να κοιτάξεις το ταβάνι για 2-3 λεπτά, -αν αντέχεις- και να ευγνωμονείς για όση ευτυχία σου δόθηκε κι απόψε. Σκέψου τους φίλους που χάθηκαν, τους έρωτες που έβγαλαν φτερά και πέταξαν και όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους απόψε δεν πρόκειται να έβγαινες.
Μέτρησε τους έναν-έναν και κράτα καβάτζα για την επόμενη φορά.

-- Νάσια | Αρχισυντάκτρια & Δημιουργός του Haveatea.gr | Σε όλες τις στήλες. — Νάσια.

CREATOR, DESIGNER & COLUMNIST ON HAVEATEA.GR

 

HAVEATEA MAKES YOU ❤️ YOURSELF:

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s