Εντάξει, μου λείπεις. @haveatea.gr

kpCTcq

 

aeebac0992110f0536bf91ea68b88d37

H6rB2L.gif

 

Όλοι, -λίγο ή πολύ- το έχουμε ζήσει. Ξέρεις, αυτό το κενό. Αυτό το κενό που μου αφήνει η απουσία εκείνου ακριβώς του ανθρώπου που με έκανε να νιώσω καλύτερα από όλους τους υπόλοιπους. Από την πρώτη κιόλας στιγμή, από το πρώτο βλέμμα ξέραμε πως εμείς οι δύο θα μπλέξουμε, δε δειλιάσαμε όμως να το ρισκάρουμε. Τα «θέλω» μας φωνάζανε και τα «πρέπει» σιωπούσαν. Τώρα, μετά απο τόσο καιρό, το μόνο που μου έχει μείνει είναι εκείνες οι φωτογραφίες μας και μια άδεια αγκαλιά.

Πολλές φορές -απροσδόκητα κλαίγοντας-, θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια κάθε στιγμη μας, τα γέλια μας. Φροντίζω να αφήνω στην άκρη τις λύπες και τις θλίψεις βλέπεις, εστιάζω μόνο σε ό, τι με καταστρέφει που είσαι μακριά μου. Χάρη σ’αυτά παραμένω δυνατή. Χάρη σε αυτά μένεις ακόμη στο μυαλό ως η ωραιότερη ανάμνηση του. Συχνά υπενθυμίζω στον εαυτό μου πως θέλω να τον ξεχάσω, να τον μισήσω για να προχωρήσω. Πως να ξεχάσω, όμως, τον άνθρωπο που ήταν πάντα εκεί για εμένα όποτε και ό,που τον χρειαζόμουν;

«Μου λείπεις»,  έχεις ακούσει ποτέ πιο δυνατή φράση απο αυτή; Τόσο μικρή μα τόσο μεγάλη σε νόημα. Σου λείπει και τον θέλεις πίσω. Σου λείπει για όλα αυτά που γινόσουν εσύ όταν σε κρατούσε. Για αυτό το αίσθημα ασφάλειας που πάντα απέπνεε. Για εκείνο το φόβο, για τις στιγμές που είσαι ευάλωτη μακριά του. Για εκείνη την αγκαλιά που κούρνιαζες σαν μικρό μωρό. Για εκείνα τα μάτια που αντίκριζες όλη την αλήθεια τούτου του κόσμου. Ένιωθες πως εκεί ανήκεις, πως αυτό είναι το σπίτι σου.

Θέλεις τόσο πολύ να βρεθείτε κάπου τυχαία, να τον κοιτάξεις στα μάτια και χωμένη στην αγκαλιά του να του φωνάξεις ενα τεράστιο «Σ’αγαπώ» και ένα «Μου λείπεις», που τόσο δειλιάζεις να στείλεις μ’ ένα μήνυμα. Ξέρεις πως ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω, πως τα λάθη και των δυο σας δεν διορθώνονται. Αλλά αισθάνεσαι τόσο μεγάλη την ανάγκη να μιλήσεις ανοιχτά στον άνθρωπο που έχεις μέσα σου, στον άνθρωπο που λατρεύεις και θαυμάζεις πιο πολύ απο τον καθένα. Άκου τη καρδιά σου, εκείνη ξέρει καλύτερα.
Πάλεψε μέχρι τέλους για αυτά και αυτούς που αγαπάς. Ακόμη κι αν προσπαθείς για έναν τελειωμένο έρωτα, μείνε δυνατή για αυτά που έζησες, για αυτά που ένιωσες.
Κι ας είναι η φωτιά που θα σε κάψει…Πίστεψέ με…Αξίζει να καείς από έρωτα!

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s