Με κούρασαν οι άνθρωποι. @haveatea.gr

kpCTcq

9d9cead5a29360f4bde9a3eb8c04dc9d.jpg

II_DtcΜαμά, μαμά μου, η κόρη σου είναι αφελής. Η κόρη σου είναι μια αφελής που δεν ανήκει στο χώρο των ενηλίκων. Πνίγομαι εδώ μαμά. Πνίγομαι. Οι άνθρωποι δεν είναι σαν εμάς μαμά, δε ξέρουν να αγαπάνε. Οι άνθρωποι σήμερα θέλουν μόνο να πάρουν κάτι από εσένα, όλοι θέλουν να βγουν κερδισμένοι κι εγώ κουράστηκα να χάνω. Είμαι 22 χρονών και αντί να βλέπω το μέλλον με αισιοδοξία, βλέπω παντού μαύρο. Μόνο μαύρο ρε μαμά.

Γιατί δε μου το είπες ποτέ αυτό; Γιατί δε μου είπες ποτέ ότι οι άνθρωποι θέλουν μόνο να πάρουν από εσένα και μόλις αδειάσεις αμέσως σε πετούν; Γιατί ρε μαμά; Εσύ μου είχες πει πως όταν υπάρχει αγάπη όλα λύνονται, αλλά δε τη βρίσκω στο σήμερα που ζω. Πάντα σε είχα πρότυπο, εσένα και τον μπαμπά, ξέρεις. Πάντα. Αφελής και ονειροπόλα, τόσο ρομαντική που καταντούσα χαζή. Πίστευα πως έτσι λειτουργεί.

Όταν βρεις κάποιον να αγαπάς και να σ’ αγαπάει, λύνονται όλα. Γιατί έτσι μεγάλωσα. Σε ένα περιβάλλον που ότι άγγιζα και έβλεπα, ήταν αγάπη. Όσο και να τσακωνόσασταν στο τέλος της μέρας, ήταν πάλι όλα καλά. Γιατί εσείς δεν επιλέξατε να πετάξετε ό, τι χαλούσε στο χρόνο, μα να το φτιάξετε. Άλλα ρε μαμά, ποτέ δε μου είπες πως εσείς είστε η εξαίρεση και όχι ο κανόνας. Εσύ μου μάθαινες να γράφω το όνομα μου, να διαβάζω και να αγαπάω. Ποτέ δε μου είπες ότι ο κόσμος εκεί έξω θα σε πληγώσει με τον δυνατότερο τρόπο που μπορεί.

Οι άνθρωποι ξεχάσαν να αγαπάνε, μαμά. Οι άνθρωποι πλέον μόνο ζητάνε και ζητάνε και ζητάνε. Τρέφονται με αγάπη κάποιων χαζών σαν κι εμένα και δε δίνουν τίποτα σε αντάλλαγμα. Ο κόσμος που με έφερες μαμά, βρωμάει. Βρωμάει και με απωθεί ολοένα και περισσότερο πιο μακριά. Μη σε πειράζει που καπνίζω ρε μαμά, οι άνθρωποι είναι πιο τοξικοί, βλάπτουν περισσότερο. Αλλά σε αυτούς, βλέπεις, δε βάζουμε ταμπελάκια με την ένδειξη κινδύνου.

Κουράστηκα μαμά, συγνώμη. Κουράστηκα να προσπαθώ να αντεπεξέλθω σε αυτό το πανηγυράκι που κάνεις την μαϊμού και οι υπόλοιποι χειροκροτάνε στο ρυθμό. Προσπάθησες πολύ να με κάνεις μια δυνατή, ανεξάρτητη γυναίκα, αλλά σπάω ρε μαμά. Σπάω σε πολλά μικρά κομματάκια και δε μπορώ να το σταματήσω αυτό. Οι άνθρωποι μαμά είναι βρώμικοι και εγώ δεν έχω κουράγιο να τους καθαρίζω άλλο.
Μαμά, η κόρη σου είναι αφελής και δε χωράει σε αυτόν τον κόσμο. Δεν κουμπώνω μαμά και έχω αρχίσει να φοβάμαι. Συγνώμη μαμά, αλλά κουράστηκα.

@Έλενα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s