Θα σε περιμένω. @haveatea.gr

kpCTcq

c7bcea1c7645281f1f60c06ad5738830.jpgH6rB2LΕσένα ή κανέναν κι ας με πνίγει η θηλιά της μοναξιάς κάθε βράδυ. Εσένα ή κανέναν, γιατί η αλήθεια -όσο βουβή κι αν είναι- είναι πολύ καλύτερη απο την ανούσια επαφή. Ξέρεις πως να κατευνάζεις τα νεύρα μου, να με ηρεμείς τις μέρες που θέλω να τα σπάσω όλα. Θυμάσαι εκείνες τις μέρες που ήθελα να τα παρατήσω; Εσύ ήσουν εκεί και μου έδινες το κίνητρο για να συνεχίσω να παλεύω για αυτά που θέλω και πιστεύω.

Άντεξες τον δύσκολο χαρακτήρα μου, αλλά και εμένα με τους εγωισμούς μου, τα νεύρα μου, τις ανάγκες μου. Γι’αυτό σου το χρωστάω, σου χρωστάω να μείνω λίγο ακόμη εδώ και να σε περιμένω. Σου χρωστάω μια προσπάθεια ακόμα. Ίσως να μην το κάνω επειδή σου το οφείλω, ίσως να το κάνω γιατί το θέλω. Ποιος; Εγώ, που πάντα βιαζόμουν, που ποτέ δεν περίμενα, που ό,τι ήθελα, το ήθελα εδώ και τώρα και το έπαιρνα με κάθε κόστος.

Πιστεύοντας εσύ σε εμένα, με βοήθησες να πιστέψω κι εγώ. Στα δύσκολα με έφερες αντιμέτωπη με τα λάθη και τις αδυναμίες μου, με όσα προσπαθούσα να αποφύγω. Όχι για να με κρίνεις και να με διαψεύσεις, αλλά για να μου δείξεις ότι μπορώ τα πάντα κι ας αμφιβάλλω και εγώ ακόμα για τον εαυτό μου. Και τώρα, με έφερες σε αυτή τη θέση να περιμένω, με το ενδεχόμενο του να μην έρθεις να είναι ανησυχητικά πιθανό.

Θα σε περιμένω στο μέρος που βρισκόμαστε, στο δικό μας μέρος, λοιπόν..και που θα πάει, κάποια στιγμή θα εμφανιστείς. Κι όταν αποφασίσεις εσύ να εμφανιστείς, θα σου ζητήσω λίγο χρόνο, να σου μιλήσω, να δω αν είσαι καλά και αν είσαι χαρούμενος. Λίγη ώρα, για να καλύψουμε το κενό των τόσων μηνών που πέρασαν και μας βρήκαν σε διαφορετικά μέρη μα ποτέ μαζί. Να σου ανοίξω για μια τελευταία φορά την καρδιά μου και εσύ να μου χαρίσεις το χαμόγελό σου. Εσένα ή κανέναν, λοιπόν, ακόμη κι αν πρέπει να περιμένω. Να περιμένω για πάντα να σε ακούω να μου λες «εσένα» χωρίς να ακολουθεί κανένα «ή», δίχως κανένα «ίσως».

@Κωνσταντίνα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s