Σ’αγαπώ γιατί με αντέχεις. @haveatea.gr

kpCTcq

d7664bbca45b28d0804ef08f76f1f402wxUkbXΣ’αγαπώ. Ειλικρινά, σχεδόν ποιητικά. Σ’αγαπώ και σιωπηλά και φωναχτά. Και ήρεμα και παράλογα. Σ’αγαπώ με μια μόνιμη υπερβολή, με ένα μόνιμο παράπονο. Σ’αγαπώ γι’ αυτά που ζήσαμε και για εκείνα που θέλω να περάσουμε. Σ’αγαπώ για τις χαρές που μου προσέφερες, Σ’αγαπώ ακόμη και για τις λύπες, γιατί και αυτές χαρές έγιναν. Αγαπώ τα λόγια σου, την ντροπή σου-παρόλο που εγώ ντροπαλή δεν είμαι-, αγαπώ την φροντίδα σου, την ασφάλεια που με κάνεις να νιώθω πλάι σου.

Σ’αγαπώ.

Αγαπώ την αγωνία που έχει η καρδιά μου πριν σε δει, το χαμόγελο στα χείλη μου κάθε τόσο που σε αναφέρουν, τα βλέμματα τα αμήχανα που κάνουν τα στομάχια μας να βογκάνε.

Σ’αγαπώ.

Για τα νεύρα που μου δημιουργείς εκεί που δεν υπάρχει λόγος, για τα χάδια που μου κάνεις και μου επουλώνεις τα πάντα. Σ’αγαπώ γι’ αυτό που έγινα μαζί σου, γι’ αυτό που έγινες εσύ μαζί μου, για την προσπάθεια που κάνουμε, για το χέρι που όταν μου το σφίγγεις, σου το σφίγγω περισσότερο. Σ’αγαπώ γιατί μόνο μαζί σου μπορώ να μαλώνω για το πόσο αγαπάει ο ένας τον άλλον και αλήθεια, αυτή είναι η ωραιότερη ένταση σε δυο ανθρώπους. Για την υπομονή που κάνεις όταν εγώ δεν μπορώ να με ελέγξω.

Σ’αγαπώ.

Αγαπώ τα πράγματα που έχουμε κάνει, για τα όρια που ξεπεράσαμε, για τα γέλια που ρίξαμε, για τα κλάματα που μπορεί να είναι και περισσότερα. Σ’αγαπώ ειλικρινά, σχεδόν ποιητικά, γι’ αυτό ίσως να κλαίω συνέχεια. Τόσο που μοιάζει παράλογο, σχεδόν λανθασμένο, μάλλον περίεργο, όσο περίεργο μοιάζει ένα ποίημα που δεν έχουν βρει τον τρόπο να το ερμηνεύσουν. Αγαπώ τη σκέψη μου που τρέχει συνέχεια πίσω απο τη δική σου, για τη μυρωδιά που πέφτει πάνω μου και μου δημιουργεί ένταση.

Σ’αγαπώ.

Αγαπώ τον τρόπο που μπήκες στη ζωή μου, για τον τρόπο που μένεις σε αυτή, για τα όνειρα που κάνω. Σ’αγαπώ, γιατί αποτελείς έμπνευση, συχνή, ακατάπαυστη και αυτό ειναι απο τα μεγαλύτερα δώρα που μου έχεις δώσει. Σ’αγαπώ, γιατί είμαι ο εαυτός μου σε έναν ψεύτικο κόσμο και τα μυστικά μου έχουν κι ένα άλλο χέρι να πιαστούν. Σ’αγαπώ, γιατί μαζί σου είμαι ευγενική, ανθρώπινη. Σ’αγαπώ ειλικρινά, σχεδόν ποιητικά. Σ’αγαπώ και δεν υπάρχει κάτι πιο βαθύ να σου πω.

@Εβελίνα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s