Τα σκυλιά μιλούν, μόνο σε όσους έχουν μάθει να ακούν. @haveatea.gr

kpCTcq

31-beautiful-dog-tattoos-every-dog-lover-will-app-2-3282-1444862637-6_dblbig.jpgII_DtcΞέρεις, όταν μπαίνει στη ζωή σου ένας σκύλος, τα αλλάζει όλα. Δεν έχει σημασία πόσα σκυλιά έχουν περάσει από τη ζωή σου ή πόσα ακόμη έχεις. Καθένα από αυτά είναι διαφορετικά. Σαν τους ανθρώπους. Ή μάλλον όχι. Ξέρεις, οι σκύλοι σε αγαπάνε πραγματικά.

Δε θα ξεχάσω ποτέ τη στιγμή που σε γνώρισα. Βράδυ ήταν, 18 Μαΐου. Είχαμε πει θα πάμε για κάτι χαλαρό. Που να ήξερα πως αυτό το χαλαρό θα άλλαζε τη καθημερινότητα μου όπως την ήξερα. Ήρθες στο μαγαζί και κάθισες δίπλα μας. Σε χάιδευα, αλλά επιφυλακτικά. Αδέσποτο είναι έλεγα, ποιος ξέρει τι μπορεί να έχει. Όλο το βράδυ έμεινες δίπλα μου μέχρι που έφτασε η ώρα να φύγω. Βγήκαμε από το μαγαζί και πέσανε πάνω σου άλλα τρία, αδέσποτα κι αυτά. Σε μαζέψαμε και μας ακολούθησες στο αμάξι.

-Τώρα θα τον αφήσουμε εδώ; -Ε και τι να τον κάνουμε; -Να τον πάρουμε μαζί μας να τον πάμε στο γιατρό και μετά βλέπουμε. Και έτσι σε πήραμε. Θυμάμαι το πρώτο βράδυ δεν ήξερα πως να σου φερθώ. Μου γρύλισες δύο-τρεις φορές και μπλόκαρα. Ένα βράδυ κράτησε ο δισταγμός μου όλος κι όλος. Και τώρα να, είσαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι και με κοιτάς περιμένοντας να κλείσω τον υπολογιστή και να κοιμηθούμε. Και κάθε φορά που φεύγω και εσύ μένεις σπίτι, ησυχία δεν έχω μέχρι να γυρίσω. Και τότε πηδάς πάνω μου και φωνάζεις, σαν να με μαλώνεις που σε άφησα μόνο σου τόση ώρα. Ούτε δύο χρόνια δεν είσαι δικός μου κι όμως νιώθω πως ήσουν πάντα.

Σ’αγαπάω για κάθε φορά που με κοιτάς παραπονιάρικα όταν τρώω και δε σου δίνω, για κάθε φορά που με εκτοπίζεις από το κρεβάτι για να απλωθείς λίγο ακόμη, για κάθε φορά που χώνεις τα μούτρα σου στο πρόσωπο μου όταν δεν είμαι καλά, για όλες εκείνες τις φορές που με έγλυφες για να σταματήσω να κλαίω. Σ’ αγαπάω που ήρθες στη ζωή μου και με έμαθες να μη με νοιάζει μόνο ο εαυτός μου. Δεν είσαι εσύ τυχερός που σε βρήκα. Εγώ είμαι τυχερή που με βρήκες. Ποτέ ξανά μόνος. Ποτέ ξανά μόνη.

@Έλενα.

 

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s