Εσύ που ακούς τα πάντα, σε εσένα που τα λέω όλα. @haveatea.gr

kpCTcq

424c30ce0a956c7d8f69c6f13256de55Y89z5X.gifΜέσα σ’ αυτή τη συνάφεια του κόσμου, υπάρχει εκείνος ο άνθρωπος που θα του μιλήσεις και θα σε ακούσει, που θα τον βωμολοχήσεις και θα σε συγχωρέσει, θα σου μιλήσει με ειλικρίνεια και αγάπη. Το στήριγμά σου, που καμία προσωπική ρήξη δεν μπορεί να το μειώσει, ο σύμβουλός σου, που τις περισσότερες φορές δεν ακολουθείς τις οδηγίες του, αλλά πάντοτε του τις ζητάς.

Απαραίτητο σε ονομάζω, καθώς μόνο σε εσένα δε ντρέπομαι να αποκριθώ αυτά που σκέφτομαι, να πω αυτά που ούτε η ίδια δεν μπορώ να παραδεχτώ στον ίδιο μου τον εαυτό. Απαραίτητο, γιατί μόνο εσένα θα σκεφτώ να πάρω στις πιο δύσκολες στιγμές μου, στις πιο ευτυχισμένες, ξέροντας πως εσύ θα στεναχωρηθείς ή θα χαρείς αντίστοιχα περισσότερο και από εμένα.

Απαραίτητο σε ονομάζω, καθώς δεν έχεις φύγει λεπτό από το πλευρό μου κι ας μας χωρίζουν χιλιόμετρα, κι ας μην μπορείς κάποιες στιγμές να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις μου. Γιατί αποτελούμε ‘ένα’ τόσο για εμάς όσο και για τους έξω από εμάς, γιατί μοιάζουμε και ταυτόχρονα διαφέρουμε αφάνταστα πολύ.

Απαραίτητο σε ονομάζω, καθώς δεν διανοούμαι να λείπεις από δίπλα μου, να πάρει κάποιος άλλος με θράσος τη θέση σου, να προσπαθήσει έστω και λίγο να σου μοιάσει. Γιατί μου δείχνεις τι έχει νόημα σ’ αυτή τη ζωή, γιατί κοιτάω τα λεπτά για να σε συναντήσω, γιατί παρόλο που όλο αυτό το αίσθημα με τρομάζει –δεν στο κρύβω- δε θα το άλλαζα με τίποτε άλλο.

Το να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που με τις πράξεις του σου υπόσχεται αιώνια υποστήριξη, αποτελεί τύχη. Είναι σα να λύνονται αυτομάτως κάποια προβλήματα ή σα να μην υπάρχουν προβλήματα. Είναι σαν ένας άνθρωπος που θα σκεφτεί για εσένα όταν η σκέψη σου θα είναι λειψή, θα ενεργήσει για εσένα όταν τα χέρια σου θα παραλύσουν.

Σαν ένας άνθρωπος να πιαστείς όταν αναβαίνεις την κορυφή της επιτυχίας σου, να πιαστείς στην δύσκολη κατηφόρα για να μην πέσεις, υπάρχει ακριβώς εκεί να σε επαναφέρει στην πραγματικότητα όταν τα πράγματα ξεφεύγουν, να σ’ αγαπάει ακόμη και στις αποτυχίες σου.

Μέσα σ’ αυτή τη συνάφεια του κόσμου, θα υπάρξει εκείνος ο ένας, το άλλο σου ‘εγώ’ , ο δικός σου άνθρωπος που πάντοτε απαραίτητο και αναντικατάστατο θα τον θεωρείς, διότι μόνον αυτός κατάφερε να σου χαράξει τη ζωή σου με τόσο έντονο, μοναδικό τρόπο.

@Εβελίνα.

 

 

 

 

 

 

ewbgw5

 

 

 

 

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s