Όλα αυτά που δε τολμήσαμε να πούμε. @haveatea.gr

kpCTcq

4350693555882314527bdd33c3cfea71iqDFoC.gifΑυτά που δεν σου είχα πει ακόμη με τρώνε. Είναι φορές που νιώθω πεσμένη ψυχολογικά. Καθώς προσπαθώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό, ψάχνοντας να βρω ένα επειδή στα γιατί που με βασανίζουν, καταλήγω και πάλι σε εκείνον. Σε εκείνον που μου έκλεψε μυαλό και καρδιά και δεν τιμωρήθηκε. Σε εκείνον που μου τα πήρε μέσα από τα χέρια μου και δε μου τα επέστρεψε ποτέ.

Σε εκείνον που μου έταξε τον ουρανό με τ’ άστρα αλλά δεν ήρθε ούτε χιλιοστό κοντά μου. Στον άνθρωπο αυτόν που έχω να θυμάμαι μόνο όμορφες στιγμές, παρόλο που δεν ήταν όλες έτσι όπως θα ήθελα να είναι. Έτσι όπως άρμοζε στον έρωτα να είναι. Είναι αυτά τα λόγια που δεν είπαμε. Δεν πήγε ποτέ η κουβέντα προς αυτά. Δεν είχα ούτε εγώ το θάρρος -και μάλλον ούτε κι εκείνος- να τα πούμε.

Λέξεις δύσκολες, που με ευκολία ξεκαθαρίζουν τα πράγματα. Λύνουν προβλήματα, απαντούν σε χρόνια αναπάντητα ερωτήματα. Σπάνε εκείνη τη σιωπή που σκοτώνει τον έρωτα. Λέξεις που ίσως πληγώνουν, λέξεις που ίσως μας κάνουν ευτυχισμένους.  Λέξεις που δύσκολα βγαίνουν απ’ το στόμα. Όμως χάρη σε αυτές τα συναισθήματα ξεκαθαρίζονται.

Και ποιος έχει πια το θάρρος να μιλήσει ξεκάθαρα; Ακόμα και εγώ η ίδια δυσκολεύομαι. Eγώ που ώρες τώρα σου μιλώ με δυο-τρεις λέξεις κι εξιλεώνομαι σε γ’ πρόσωπο, θέλοντας να αποφύγω να με προδώσω. Και σκέφτομαι πως αν.. αν σου είχα πει κάποια λόγια τα πράγματα ίσως να ήταν διαφορετικά.Το μυαλό μου ξεκινάει και κάνει διάφορες σκέψεις. Σκέψεις όπως τι θα μπορούσα να σου είχα πει για να μην σταματήσουμε να μιλάμε. Για να μην σταματήσει αυτό το όμορφο ταξίδι προς την κατάκτηση της καρδιάς σου.

Δεν τα κατάφερα όμως -ή μάλλον τα κατάφερα εν μέρει. Είναι όλα αυτά μωρέ που δεν ξεκαθαρίσαμε και με τρώνε ακόμα. Με τρώνε γιατί το μυαλό μου έχει κολλήσει. Έχει κολλήσει στο πως πρέπει να ξεφύγω απ’ όλο αυτό. Να τρέξω μακριά απ’ την παγίδα του απωθημένου σου. Να δραπετεύσω.

@Βασιλική.

 

 

ewbgw5

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s