Τα ξαδέρφια μας είναι τα δεύτερα αδέρφια μας. @haveatea.gr

kpCTcq

c47542d80a8ad055102aa45e8361b123.jpg_KzrzhΤα ξαδέρφια μας είναι οι καλύτεροι μας φίλοι. Είναι δίπλα μας σε όλη μας τη ζωή και θα είναι μέχρι το τέλος της. Δεν μπορούν να το αποφύγουν. Από την πρώτη μέρα του δημοτικού, μέχρι και την τελευταία του Πανεπιστημίου. Από τον πρώτο μας χωρισμό, μέχρι και το γάμο μας. Ζουν τη ζωή τους παράλληλα με τη δική μας. Είναι κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Τα ξαδέρφια δε θα μας προδώσουν ποτέ. Θα χαρούν με τις επιτυχίες μας και θα λυπηθούν με τις αποτυχίες μας. Θα μας συμπαρασταθούν στις δυσκολίες και θα μας επιβραβεύσουν όταν τις ξεπεράσουμε. Θα εξαγριωθούν με όποιον μας πειράξει και θα ευγνωμονούν τα άτομα που είναι δίπλα μας.

Ο ρόλος τους είναι διπλός. Εκτός από ξαδέρφια είναι και φίλοι μας. Ένας ξάδερφος είναι ο καλύτερος σου φίλος. Το κολλητάρι σου. Είναι το άτομο που θα εμπιστευτείς τα μυστικά σου και με τον οποίο θα κάνεις όνειρα για το κοντινό ή και για το μακρινό μέλλον. Είναι αυτός που πεθαίνετε από τα γέλια όταν βλέπετε παλιές οικογενειακές φωτογραφίες και κοροϊδεύετε ο ένας τον άλλον.

Ο ξάδερφος είναι αυτό το μοναδικό άτομο που όταν σου πει να βγείτε, θα ακυρώσεις όλα σου τα σχέδια και θα τρέξεις κοντά του. Ο άνθρωπος που ονειρεύεστε να γυρίσετε τον κόσμο. Είναι εκείνος που δε θα ντραπείς ποτέ να του δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό, γιατί γνωρίζεις ότι θα τον αποδεχτεί. Μαζί μεγαλώσατε, μαζί χτίσατε χαρακτήρα και προσωπικότητα. Ξέρει όλες τις λεπτομέρειες της ζωής σου κι εσύ της δικής του.
Είναι ο καλύτερός σου φίλος με το προνόμιο να είναι συγγενής σου.

@Σοφία.

 

 

ewbgw5

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s