Να σε κοιτώ από μια γωνιά, να μη με βλέπεις. @haveatea.gr

imageedit_1_5312167864

15b3b22b6b8bd1c075dff5aca7daf901.jpg

imageedit_1_4047958098.png

Μα πού είσαι; Τι κάνεις; Πώς περνάς; Με σκέφτεσαι; Σκέφτηκες καθόλου πως αγωνιώ για εσένα;

Μακάρι να ήμουν κοντά σου. Όχι απαραίτητα δίπλα σου. Θα ήθελα να βρίσκομαι έστω σε μια γωνιά. Σε μια σκοτεινή και απομονωμένη γωνιά να βλέπω τι κάνεις. Αν είσαι καλά. Θέλω να δω αν είσαι χαρούμενος. Αν ζεις τη ζωή που θες. Αν γελάς και αν κάνεις όνειρα. Τα όνειρα είναι οι ελπίδες που χρειαζόμαστε για να κάνουμε αυτό το μεγάλο πρώτο βήμα που θα μας οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Διαλύουν κάθε αμφιβολία και μας ωθούν στο να καταβάλλουμε προσπάθειες για να γίνουμε εκείνος ο άνθρωπος που επιθυμούμε να γίνουμε. Εσύ, λοιπόν;  Ονειρεύεσαι;

Δε μου αρκεί, ομολογώ, να μαθαίνω από άλλους ότι είσαι ευτυχισμένος. Θέλω να το δω με τα μάτια μου. Θέλω να διακρίνω την καλοπέραση στο βλέμμα σου και να τυφλωθώ από το λαμπερό σου χαμόγελο. Να σε δω να χοροπηδάς σαν μικρό παιδί. Να χαρώ με τη χαρά σου. Θέλω να ξέρω ότι έχεις άτομα στο πλευρό σου, που θα είναι πάντα δίπλα σου. Άτομα που όταν είσαι στις μαύρες σου, θα σε πάρουν να πάτε για ένα ποτό. Άτομα που όταν πετυχαίνεις, θα σε πάρουν μια τεράστια αγκαλιά για να σε επιβραβεύσουν. Θέλω να ξέρω ότι δεν είσαι μόνος! Μόνο τότε θα πιστέψω ότι είσαι καλά. Μόνο τότε θα ηρεμήσω.

Μακάρι να μπορούσα να μοιραστώ τις σκέψεις μου με εσένα. Να ήξερες πόσο χαίρομαι για τα κατορθώματά σου. Όμως δεν πειράζει που δεν ξέρεις. Σημασία έχει που ξέρω εγώ. Μακάρι να υπήρχε ένα κουμπί να το πατήσω και να μάθαινα τι κάνεις τώρα. Δεν μπορώ να ζω άλλο στην άγνοια. Δεν μπορώ να μένω ξάγρυπνη και να αναρωτιέμαι αν είσαι ο άνθρωπος που ήθελες να γίνεις πριν λίγους μήνες που μιλήσαμε για τελευταία φορά. Έχω ανάγκη να μάθω. Έχω ανάγκη να σε δω να γελάς. Έχω ανάγκη να κρυφτώ σε αυτήν την γωνιά!

@Σοφία.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s