Σε ευχαριστώ, που υπάρχεις. @haveatea.gr

imageedit_1_5312167864

c88da8b2ea4c441198bbae49c3b1bd31.jpg

 

imageediRTTT55472122

 

Αγάπη μου,

Μπορεί να σου φανεί παλιομοδίτικο όλο αυτό, μα οι ιδέες μου σταμάτησαν σε κάποια άλλη εποχή. Πάντα είμαι αντισυμβατική, η συγκαταβατικότητα για μένα μοιάζει σπάνια -το ξέρω, σε παιδεύω- εσύ όμως βρίσκεις τον τρόπο να με συνετίζεις και να με συμβουλεύεις χωρίς να θέλεις να κάνω το σωστό του κόσμου, μα το καλό το δικό μου.

Σε ευχαριστώ, μία λέξη που μισείς όταν βγαίνει από τα δικά μου χείλη, μα βγαίνει μέσα από την ψυχή μου, γι’αυτό κάνε κουράγιο, θα γραφτεί αρκετές φορές. Δέσιμο γεμάτο σεβασμό και εκτίμηση, ούτε στάλα δεν ένιωσα περιθωριακή. Σε ευχαριστώ που δεν με έκανες στιγμή να νιώσω φιλοξενούμενη. Που δεν ένιωσα ούτε στιγμή απροστάτευτη -γνωρίζεις τους φόβους μου, ισοδυναμούν με αυτούς των μικρών παιδιών-. Αποτρέπεις το κακό και στα μάτια μου, φαντάζεις ήρωας.

Σε ευχαριστώ για την ασφάλεια που μου παρέχεις. Πολλές φορές θα μπορούσες να συζητήσεις σοβαρότερα με ένα παιδί πάρα με εμένα, δεν το κάνω επίτηδες, η αφέλεια συχνά με παρασύρει. Σε ευχαριστώ για την ανοχή. Μεταξύ μας δεν γίνεται να υπάρξει κρυφτό. Γνωρίζεις πόσο φοβάμαι μόνη τα βράδια, πόσο φοβάμαι εκείνη την ταινία -εξάλλου γνωρίζεις πόσο ευάλωτη θα νιώσω άμα κρυφτώ πίσω από κάποιο ψέμα- έτσι αντίστοιχα γνωρίζω και εγώ τους δικούς σου φόβους τους οποίους κρατάς καλά φυλαγμένους. Σε ευχαριστώ για αυτή την εξερεύνηση.

Σίγουρα δεν σε ευχαρίστησα για όλα αυτά που έχω εισπράξει από εσένα μέχρι τώρα αλλά σίγουρα σε έκανα να καταλάβεις πόσο σπουδαία τα θεωρώ όλα αυτά, πράξεις που δεν κάνεις χωρίς να θέλεις, πράξεις που ακόμα και αν είσαι νευριασμένος μαζί μου θα εισπράξω χωρίς καμία εξαίρεση. Δεν είμαι δίπλα σου μονάχα για τα όμορφα άλλωστε, αυτό δεν θα είχε καμιά ουσία. Είμαι εδώ για να σε ευχαριστώ κάθε μέρα. Συγνώμη αν καμιά φορά γκρινιάζω, αν καταντάω επιπόλαια κι αν η συμπεριφορά μου είναι αντάξια με αυτή ενός κακομαθημένου. Μη νομίζεις πως δεν τα υπολογίζω αυτά, αν δεν τα υπολόγιζα δεν θα άλλαζα ποτέ.

Σε ευχαριστώ. Συγνώμη.

@Μίνα.

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s