Λόγια ανείπωτα, έρωτες ανεκπλήρωτοι. @haveatea.gr

imageedit_1_5312167864

8239e5335d82ebf043ad696208db4f49.jpg

 

imageedit_3_4141ρτ846876.png

 

Λόγια ανείπωτα, δεν έχουν ακουστεί ποτέ, δεν τόλμησαν ποτέ χείλη να τα ξεστομίσουν. «Γύρισε πίσω!» και «Σε θέλω ακόμη.», που έμειναν μονάχα σε λίγες σκέψεις του μυαλού. Δεν κατάφεραν, δε τόλμησαν να δραπτεύσουν απ’ όσα τα έκρυβαν. Δεν κατάφεραν να γίνουν λύτρωση από στόμα σε στόμα κι από αυτί σε αυτί. Δεν μπόρεσαν να επανενώσουν σώματα και καρδιές, να σπάσουν τους εγωισμούς, να επαναστατήσουν.

Προτίμησα να μη στο πω, προτίμησα να το κρατήσω για εμένα. Εκείνο που με πρόδιδε, εκείνο που σου ψιθύριζε στα κρυφά πόσο πολύ τελικά σε ήθελα. Προτίμησα να φύγεις, να σε χάσω, να χαθώ. Ήμουν αρκετά δυνατή, για να σ’ αφήσω να με δεις στις αδυναμίες μου. Ήμουν αρκετά αδύναμη για να σε παρακινήσω να ξυπνήσεις τις δυνάμεις μου.

Άφησα εγωισμούς και πρέπει να με κυριεύσουν. Άφησα τις ανούσιες σκέψεις σου, τις ψεύτικες αλήθειες σου, να με νικήσουν, να υπερισχύσουν των όσων ήθελα πραγματικά να σου πω. Δεν έμεινα, δεν επέμεινα. Κι αυτό θα το πληρώνω στη συνέχεια, σε κάθε ιστορία φυγά και θύματος που θα αντικρίζω και θα ζω.

Κι έτσι δε μάθεις, δε θα σου πω ποτέ, δε θα τολμήσω κι ούτε θα τολμήσεις να το ακούσεις ή έστω να το πεις. Μια φράση, δυο λέξεις και λίγο παραπάνω θάρρος. Λίγο παραπάνω ρίσκο για το αν τελικά άξιζε να το ξεστομίσεις ή κατέληξε και πάλι στα σκουπίδια της καρδιάς σου. Δε θα μάθεις ποτέ πόσα πολλά είχα ακόμη να σου δώσω. Δε θα ακούσεις και δε θα νιώσεις, πως την αγάπη που ζητούσες και πάλευες γι’ αυτή, εγώ την είχα να στη δώσω.

@Νάσια.

 

 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s