Παίξε έξυπνα το παιχνίδι του έρωτα. @haveatea.gr

imageedit_1_4874980542

a55a10501f3bf8dc220b9af8881fd093.jpg

 

imageedit_1_5402514398

 

Που είναι το μυαλό σου; Πάλι σε εκείνον; Συγκεντρώσου και μην κάνεις καμία βλακεία, πρόκειται να σ’ αφήσει -και πολύ σύντομα μάλιστα. Έλα όμως, που εσύ θέλεις να το παλέψεις και να δεις που θα βγει. Πες του ξεκάθαρα λόγια, μην τον μπερδέψεις με αγάπες και ψυχές. Δείξ’ του επακριβώς τι νιώθεις, μην τον διχάσεις. Κρέμονται από τα λόγια οι άνθρωποι κι ακούν μονάχα όσα τους πονούν, ποτέ όσα τους γεμίζουν.

Οι άνθρωποι μαθαίνουν ξανά και ξανά λόγια, σαν ποιηματάκι, απέξω και ανακατωτά. Μα όχι πως θα τα κάνουν πράξεις. Δείξε του το ξεχωριστό που έχεις, δείξε ότι αυτά που λες μπορείς να τα κάνεις πράξη. Παίρνουν οι άνθρωποι, προτού να δώσουν. Συλλέγουν, προτού να μοιραστούν. Επιβεβαιώνονται, προτού επιβεβαιώσουν. Διεκδικούν, προτού να χαρίσουν.

Άσε τι θα σου πουν οι άλλοι, δε ξέρουν εκείνοι, δε βλέπουν, δε μαθαίνουν. Μονάχα κρίνουν και φθονούν ό, τι η καρδιά τους λαχταράει και δεν το έχουν. Ποτέ δε βλέπουν, ποτέ δε θα δουν πως εκείνος σε κοιτάει όταν τα βλέμματα φύγουν από κοντά του. Δε ξέρουν εκείνοι, δε διαβάζουν, δε λαχταρούν για εκείνο το απρόοπτο μήνυμα του κάθε βράδυ, να σε καλεί για ακόμη μια βόλτα παρέα του. Δεν τον ηρεμούν εκείνοι, δεν τον γαληνεύουν μονάχα με μια λέξη τους. Δεν λιώνει για ένα χάδι τους, δεν αναζητά το βλέμμα τους στο κενό του κόσμου του.

Μη φοβάσαι να του πεις όσα φωναχτά σου λέει η ψυχή σου. Μη διστάσεις να του ανοιχτείς, μη ντραπείς να του προδώσεις την αγάπη σου. παίξει καλά το πιόνι σου στο σκάκι του έρωτα σου. Φρόντισε να μην υπάρξει ούτε νικητής, ούτε ηττημένος. Μη σκοτώσεις το βασιλιά, μην αφήσεις τη βασίλισσα. Κι ας γεννήθηκε ο έρωτας, για να δημιουργεί θύματα και θύτες, φρόντισε εσύ να του πηγαίνεις κόντρα.

@Ιωάννα.

 

 

output_r24akp

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s