Όσο κι αν μαλώνουμε, εγώ θα σ’ αγαπώ. @haveatea.gr

imageedit_1_4874980542

 

87ce2d66ad68fe71b86df5fb96f4d75e

 

imageedit_2_962τρρ4190252.png

 

Αλίμονο αν είχαμε τις ίδιες απόψεις, ιδέες ή ακόμη και συνήθειες με τους υπολοίπους. Αλίμονο αν δε διαφωνούσαμε ποτέ για πράγματα που μας απασχολούν, καταστάσεις που μας απωθούν, συναισθήματα που δεν ανταποκρίνονται. Σχεδόν εξωπραγματικό, παραμυθένιο, μπορεί και βαρετό, το να μη βρίσκουμε ούτε ένα λόγο διαφωνίας με τον άλλον, να είναι όλα, για πάντα σε μια ατέρμονη ησυχία.

Δεν μπορώ να θυμηθώ πόσες ήταν οι στιγμές που διαφωνήσαμε, είπαμε άσχημα λόγια ο ένας στον άλλον, πληγωθήκαμε, βριστήκαμε, διαλύοντας τις καρδιές μας, χωρίζοντας τις ψυχές μας για ασήμαντα, πολλές φορές, πράγματα. Πόσες φορές σε έκανα σκουπίδι, πόσες μου κούνησες το χέρι παίζοντάς το αυθεντία και, πόσες μας βρήκε το ξημέρωμα αγκαλιά στο ακουστικό ακούγοντας ο ένας το κλάμα του άλλου.

Πόσες φορές υποσχεθήκαμε ότι θα βάλουμε τέλος στην παράλογη μανία μας να πιανόμαστε με το παραμικρό, να το παρατραβάμε, καταστρέφοντας την ηρεμία μας. Αν με ρωτήσεις, δεν ξέρω να σου πω με σιγουριά τους λόγους που κάθε φορά πιανόμασταν, θυμάμαι όμως έντονα το συμπέρασμα κάθε διαμάχης, το πόσο σ’ αγαπώ, το πόσο ανόητα ήταν αυτά που είπαμε, το πόσο έχουμε μετανιώσει, δίνοντας όρκους αιώνιας συμφιλίωσης. Δε θυμάμαι ούτε τον τελευταίο λόγο που μαλώσαμε, θυμάμαι όμως τον πόνο που είχα, το κλάμα που έριξα, τους λυγμούς που έκαναν ευθαρσώς την εμφάνισή τους.

Ακόμη δεν ξεχνώ πως, ό, τι και αν γίνει θα είμαι εκεί και ας σου έχω πει χίλια δύο, άλλωστε με ξέρεις, λέω πολλά και από αυτά σε διαβεβαιώνω πως δεν πιστεύω τίποτε. Γιατί, αν πίστευα έστω κάτι απ’ όλα αυτά δε θα ήμουνα εδώ. Όσο και να μαλώνουμε εγώ σ’ αγαπώ και θα σε αγαπώ και μπορώ να σου πω πως η αγάπη είναι ο μόνος λόγος που δέχομαι να μαλώνουμε! Γιατί, εγώ σ’ αγαπώ πιο πολύ από το δικό σου το πολύ!

@Εβελίνα

 

 

output_r24akp

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s