Ψάχνοντας εκείνο το μισό, που θα κολλήσει στο παζλ μου. @haveatea.gr

imageedit_1_4874980542

 

24203901_1350374131758071_1548580710_n.jpg

N A T A S H A  K A Y / HAVEATEA’S GIRL

 

imageedit_1_46OOO78080715.png

 

Εκείνο το απέραντο συναίσθημα που πρωτόγνωρα νιώθεις. Αυτή η απίστευτη χημεία δυο ανθρώπων, εκείνο το πρωτοφανές «κούμπωμα» των χεριών τους άλλοτε χέρι-χέρι κι άλλοτε σφιχτά μια αγκαλιά. Σαν παζλ ενώνονται οι καρδιές τους και δεν τις διαχωρίζεις πια. Έγιναν ένα δια μαγείας κι αν χωριστούν ή μόνες τους θα σπάσουν ή θα δυστυχούν.

Παζλ της καρδιάς, είναι αυτή η ένωση που νιώθεις με τον άνθρωπο σου, είναι το συμπλήρωμα σου, είναι το κομμάτι σου. Είναι εκείνη η αγκαλιά που αν είσαι ευτυχισμένη σε κάνει ακόμη περισσότερο κι αν είσαι λυπημένη μοιάζει λυτρωτική στα μάτια σου. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή ενώνονται οι ψυχές σας, εκείνη τη στιγμή όταν ίσα που ακούς τον ήχο που κάνουν τα σώματα σας σαν έρθουν σε επαφή. Νομίζεις πως είναι ψίθυρος, κρυφά σου προδίδει το μεγαλείο της στιγμής. 

Λίγοι είναι αυτοί, που βρίσκουν την θέση τους στο πάζλ. Λίγοι βρίσκουν πραγματικά το κομμάτι που τους λείπει. Το αληθινό μισό τους, αυτό που κολλάει και ταιριάζει χωρίς καμία αμφιβολία στο κομμάτι τους. Οι περισσότεροι διψούν για έρωτα και πάθος, -δεν τους κατηγορώ, μα ψάχνουν μανιωδώς να βρουν εκείνο το κομμάτι που αναζητούν. Τη θέση αυτού παίρνουν και ξανά παίρνουν κομμάτια αταίριαστα, τελείως μακριά από το πραγματικό που λείπει. Σπρώχνουν απ’ τη μια και πιέζουν απ’ την άλλη, να χωρέσει, να ταιριάξει το κομμάτι με το ζόρι. Μα από κάπου πάντα θα μπάζει, από κάπου θα ξεγλιστρά εκείνο το κομμάτι και θα ξεκολλά.

Μην σε νοιάζει που μισός περιμένεις και ξανά περιμένεις το κομμάτι σου για να φανεί. Μην αφήνεις το κρύο σαν δικαιολογία πως χρειάζεσαι εκείνο το μισό να σε ζεστάνει. Μην τα παρατάς, μην αμφιβάλλεις. Για όλους κάπου εκεί έξω περιπλανιέται ένα μισό μας. Κάποιοι τυχεροί το βρίσκουν από νωρίς και πορεύονται μαζί του για μια ολόκληρη ζωή. Κι άλλοι άτυχοι, παρολίγο τυχεροί, αργούν να το βρουν, μα το βρίσκουν. Πάντοτε το βρίσκουν.

@Ιωάννα

 

 

 

output_r24akp

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s