Δώσε μου λίγο ουρανό, να ανασάνω. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

24139002_1350376441757840_1492293138_o

N A T A S H A  K A Y / HAVEATEA’S GIRL

 

imageedit_3_90hbb89269518

 

 

Δώσε μου λίγο ουρανό να ανασάνω γιατί τώρα τελευταία υπάρχουν πράγματα που με πνίγουν. Βλέπεις τα πρώτα άγχη ξεκίνησαν και ώρες-ώρες με πιάνει πανικός. Δώσε μου λίγο ουρανό να αγναντεύσω την απεραντοσύνη του μπας και φύγει ένα βάρος από τους ώμους μου. Να ξεκουραστούν λίγο τα μάτια μου γιατί βαρέθηκα να βλέπω όλα τα ίδια και τα ίδια.

Κουράζομαι με αυτή τη ρουτίνα. Ξυπνάω, ίδιος δρόμος για το φροντιστήριο, ίδιος δρόμος για το σπίτι, ίδιοι άνθρωποι πέρα δώθε. Η μονοτονία στο μεγαλείο της! Δώσε μου τον ουρανό δύο ώρες πριν το ξημέρωμα και μία πριν δύσει ο ήλιος. Θέλω να απολαύσω όλο το παιχνίδι που κάνει με τα χρώματα. Μα τι εναλλαγές… Από γαλάζιο, σε ροζ, από ροζ σε πορτοκαλί- και ίσως κάποιες φορές σε μωβ- από εκεί σε μπλε και μετά μαύρο. Ευτυχώς που υπάρχει και αυτός και βλέπουμε λίγο χρώμα εκτός του γκρι.

Πάρε με από το χέρι και πάμε στην πιο ψηλή ταράτσα. Κοίτα πόσο μικρή φαίνεται η πόλη. Πρόσεξες ότι δεν ακούμε σχεδόν τίποτα εδώ πάνω; Επιτέλους λίγη ησυχία. Επιτέλους να σκεφτούμε, να μπουν οι σκέψεις μας σε τάξη. Επιτέλους λίγο φυσικό φως και όχι αυτά τα ψεύτικα φωτάκια που γέμισε το κέντρο προσπαθώντας να καλύψει κάποιο κενό. Δώσε μου τον ουρανό όπως και αν είναι. Άσε με να τον χαζεύω με τις ώρες, να κοιτάω τα άστρα, να ονειροπολώ με μουσική στο background για να τρέχει λίγο παραπάνω η φαντασία μου. Και αν αρχίσει να μαζεύει σύννεφα ο ουρανός και είναι έτοιμος να βρέξει μην σκεφτείς να με κρύψεις από αυτόν. Άφησε τον να ρίξει όσο θέλει!

Άφησε τον να ξεπλύνει να δάκρυα μου, εκείνα που λέρωσαν το μαξιλάρι μου τις προάλλες γιατί το ταβάνι μου με έπνιγε. Άστον ξέρει τι κάνει. Δώσε μου λίγο ουρανό να θυμηθώ εκείνους που κατοικούν εκεί. Εκείνους που έγιναν ένα με τα αστέρια και πέφτουν συχνά πυκνά για να μας πραγματοποιήσουν μία ευχή. Δώσε μου ουρανό από το πιο ψηλό βουνό, να φωνάξω να αδειάσουν τα πνευμόνια μου γιατί βαρέθηκα να αναστενάζω τόσο συχνά στα 18 μου. Δώσ’ μου λίγο ουρανό να ανασάνω, δώσ’ μου λίγο ουρανό να νιώσω για λίγο ελεύθερη.

@Βίκυ

 

 

 

 

mRPyzt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s