Και πάλι -τσάμπα δέθηκα. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

24167603_1350369385091879_275433894_o.jpg

Ν Α Τ A S H A  K A Y / HAVEATEA’S GIRL

 

imageedit_1_6975752830

 

 

Δεν είναι για μένα οι αποχαιρετισμοί… Δεν είμαι από τους ανθρώπους που μπορούν να αποχαιρετήσουν τους δικούς τους, ενώ στέκονται στο ύψος τους. Το αντίθετο, μάλιστα, θα έλεγα. Δεν είμαι από εκείνους που σαν βράχοι παρακολουθούν το άλλο τους μισό να απομακρύνεται. Δεν είμαι από εκείνους τους ανθρώπους που θα υπομείνουν έναν αποχαιρετισμό με απλή πικρία. Αντίθετα, θα κατεβάσω τα κατάμαυρα ρολά μου, ίσως κλειστώ στον εαυτό μου, ίσως έχω ανάγκη να ξεσπάσω κάπου, αλλά σίγουρα δεν θα δείξω υπομονή και ηρεμία.

Λες: «Αυτή τη φορά δεν θα δεθώ». Και καταλήγεις να δένεσαι περισσότερο από τις άλλες φορές. Και φυσικά καταλήγεις σε έναν αποχωρισμό που πονάει περισσότερο από όλους τους άλλους. Ίσως να έχεις βιώσει αυτό το συναίσθημα με κάποιον που έφευγε για δουλειά, για σπουδές ή γιατί όχι και διασκέδαση. Μπορεί αυτός που αποχωρεί να αναζητά κάτι πιο ενδιαφέρον, μπορεί να αναγκάστηκε να φύγει ή όντως να το θέλησε. Όμως κάθε αποχωρισμός αποτελεί μια αυτόνομη ιστορία. Κρύβει μέσα του συναισθήματα, εικόνες και σίγουρα μεγάλη δόση αγάπης.

Απαιτεί δύναμη ψυχής να βλέπεις έναν άνθρωπο που αποτελεί κομμάτι του εαυτού σου να απομακρύνεται και εσύ να πρέπει να το ανεχθείς. Στην αρχή λες, ξέρεις, θα χαρώ τις τελευταίες μέρες μαζί του, τις τελευταίες ώρες μέχρι που γίνονται τελευταία λεπτά. Ξαφνικά νομίζεις πως οι δείκτες του ρολογιού το έχουν βάλει στα πόδια και εσύ πλανάσαι πως θα καταφέρεις να τους σταματήσεις. Μα μάλλον είσαι γελασμένος. Και τότε τι κάνεις; Τι μπορείς να κάνεις; Την απάντηση όλοι την ξέρουμε. Θα ψιθυρίσεις δυο λόγια -που δεν πρόκειται να ξεχάσει κανένας από εσάς-, θα κάνεις μια αγκαλιά. Μια αγκαλιά που ισοδυναμεί με εκατό. Θα σου ξεφύγει ένα δάκρυ. Θα σε πνίξει το παράπονο. Δεν θα ξέρεις από που να κρατηθείς. Αλλά μην ξεχνάς ότι ο άνθρωπος σου κάποια στιγμή θα γυρίσει. Ζήσε για αυτή τη στιγμή.

@Μαριάννα

 

 

mRPyzt

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s