Οι λεπτομέρειες που αγάπησα. @haveatea.gr

imageedit_4_8694349020

 

4da1ff084a5951975cad222a2cd4d283.jpg

 

imageedit_2_962τρρ4190252

 

 

Οι χιλιάδες λεπτομέρειές σου, είναι αυτές που με αναστάτωσαν, που σε ξεχώρισαν, που έκαναν το βλέμμα μου να κολλήσει για ώρες πάνω σου, βρίσκοντάς τα όλα τόσο αρμονικά, τόσο ωραία, έτσι που σαν να είχα να αντιμετωπίσω ένα Θεό. Ο τρόπος που έπιανες το τσιγάρο, ο τρόπος που με κοιτούσες, η αμφιβολία που κυριαρχούσε στα μάτια σου για το αν μου είσαι ευπρόσδεχτος ή όχι. Η φωνή σου, που διαπέρασε κάθε κύτταρο του κορμιού μου, η κολόνια σου που έμεινε αποτυπωμένη στα ρούχα μου, το άγγιγμά σου που προκάλεσε αυτήν τη φοβερή ανατριχίλα!

Οι χιλιάδες λεπτομέρειές σου, είναι αυτές που με έκαναν να σε αγαπήσω, καθώς ο τρόπος που κουνούσες τα χέρια, ο τρόπος που περπατούσες στο δρόμο, η αύρα σου, μου απέπνεαν απειρία, η οποία έχει ακόμη πιο γλυκιά γεύση από την πείρα. Η αφέλειά σου, το θράσος σου, η προκλητικότητα και ταυτόχρονα η αθωότητά σου, ήταν αυτά που με έκαναν να σε αποτυπώνω στο μυαλό μου για ώρες. Οι χιλιάδες λεπτομέρειές σου, μαζί με το μυαλό σου που ξεπερνούσε τη δική μου σκέψη ή κάποιες φορές ήταν τόσο ίδια με αυτή, που μου προκαλούσε τρόμο.

Ο τρόπος που απαντούσες στο τηλέφωνο, η ευγένεια, η φωνή σου, αυτή η φωνή που θα μου μείνει χαραγμένη στο μυαλό όσες παρόμοιες κι αν ακούσω. Ο τρόπος που κρατούσες το ποτήρι, ο τρόπος που έτρωγες ,με μία ντροπαλότητα στο μάτι, τονίζοντάς μου χαριτολογώντας πως δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδυναμία σου από το φαγητό!

Οι χιλιάδες λεπτομέρειές σου, είναι αυτές που πάντα θα σε θυμίζουν, είναι αυτές που σε κάνουν αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που εσύ ο ίδιος δε γνωρίζεις ότι είσαι. Το ρολόι που φοράς, τα παπούτσια σου τα πολυφορεμένα, η ζακέτα σου που όταν κρυώνω πάντοτε τη βγάζεις. Το αστείρευτο χιούμορ σου, η σπιρτάδα σου! Αυτές οι λεπτομέρειες που εύχομαι να μην τις προσέξει κανένας άλλος άνθρωπος σ’ αυτήν τη γη, γιατί τις θέλω μόνο για εμένα!

@Εβελίνα

 

 

 

mRPyzt

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s